Šport > Moto športi
11 ogledov

Alonso vse bližje Renaultu

Se je Alonso končno odločil? Žurnal24 main
Španski časopis As piše, da naj bi moštvo Renault v naslednjih dneh potrdilo, da so z Alonsom podpisali novo dveletno pogodbo. Drugače je z Ralfom Schumacherjem, ki za zdaj še nima nobene ponudbe.

Končno, bi lahko rekli, če je vse, kar piše španski časopis As, res. V tem časopisu lahko med drugim preberemo, da naj bi francoski Renault novico o nakupu Fernanda Alonsa objavil enkrat do ponedeljka. Kdaj natančno, ni znano. Alonso naj bi podpisal dveletno pogodbo, vendar naj bi imel možnost, da jo ob morebitnih slabih rezultatih že po enem letu lahko prekine. Želje vodstva Renaulta, da bi Alonso podpisal triletno pogodbo, se torej niso uresničile. Alonso naj bi v eni sezoni zaslužil 20 milijonov evrov. Sicer naj se s tako vsoto ne bi strinjal predsednik Renaulta Carlos Ghosn, vendar naj bi popustil pod pritiski menedžerja Flavia Briatoreja.

Povsem drugačne skrbi ima Ralf Schumacher. Nemec je za nemški Bild povedal, da za zdaj še nima nobene konkretne ponudbe, ki bi mu omogočila nastopanje v Formuli 1 v naslednji sezoni. "Ponudbo bom sprejel samo pod pogojem, da bom z dirkalnikom konkurenčen drugim. Drugače pa nisem pripravljen dirkati," je povedal 32-letnik, ki očitno nima več možnosti, da bi se pridružil McLarnu, saj naj bi Ron Dennis v naslednji sezoni računal na storitve Lewisa Hamiltona in Španca Pedra de la Rose.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.