Šport > Nogomet
10 ogledov

Benzema ostaja zvest Lyonu

Karim Benzema od otroških let sanja, da bi nekoč zaigral za Real Madrid. Žurnal24 main
Francoski nogometaš Karim Benzema je, kljub interesu največjih evropskih klubov, da ga zvabijo v svoje vrste, povedal, da namerava v Lyonu ostati do leta 2012, ko mu poteče pogodba.

Odlične predstave Karima Benzeme v majici francoskega nogometnega prvaka Lyona so opazili številni najmočnejši evropski klubi, a eden najbolj vročih in nadarjenih igralcev namerava ostati na štadionu Gerland do leta 2012. Za usluge komaj 19-letnega francoskega reprezentanta alžirskih korenin se resno zanimajo Inter, Milan, Barcelona, Real Madrid, Liverpool in Manchester United.

"Počutim se počaščenega, a v Lyonu nameravam ostati do leta 2012, ko mi poteče pogodba. Z Lyonom želim osvojiti evropsko ligo prvakov," je dejal Benzema, ki je produkt domače nogometne šole. Benzema je trenutno vodilni strelec francoskega prvenstva, po 17. kolih je dosegel 12 golov, tri gole pa je dosegel tudi v ligi prvakov. Napadalec "levov" je doslej zbral osem nastopov za francosko reprezentanco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.