Šport > Nogomet
11 ogledov

Aston Villa stopnjuje formo

John Carew se je takole veselil prvega zadetka za Aston Villo. Žurnal24 main
V zaostali tekmi angleške Premier League je Aston Villa na gostovanju pri Blackburnu slavila z visokih 4:0. V francoski Ligue 1 sta se Lens in Caen razšla brez zmagovalca. Bilo je 1:1.
 

Anglija, Premier League, zaostala tekma

Blackburn : Aston Villa 0:4

Srečanje so bolje pričeli nogometaši Aston Ville, ki so povedli z zadetkom Johna Carewa v 29. minuti. No eprezentant je zadel z glavo. Ko so gostitelji po odmoru prevzeli pobudo in bili boljše moštvo na zelenici, se je v 53. minuti zgodil odločilni trenutek tekme. Po hitrem napadu gostov je novozelandski branilec Ryan Nelsen v kazenskem prostoru nepravilno zaustavil Gabriela Agbonlahora in moral zaradi rdečega kartona zapustiti igrišče. Z enajstmetrovke je bil natančen angleški reprezentant Gareth Barry. Četrto zaporedno zmago varovancev Martina O'Neilla, ki so v soboto slavili proti Middlesbroughu s 3:0, sta potrdila Ashley Young v 81. minuti in rezervist Marlon Harewood v 90. minuti. Aston Villa je po 14 odigranih srečanjih na šestem mestu s 27 točkami, Blackburn je deveti (23 točk). V vodstvu ostaja Arsenal, ki je na 13 tekmah zbral 33 točk.

 

Francija, Ligue 1, zaostala tekma

Lens : Caen 1:1

V Franciji je Lens povedel v 78. minuti, ko je Aruna Dindane izkoristil lepo podajo Yohana Demonta. Za delitev točk na Stade Bollaertu pred 36.000 gledalci pa je tri minute pred koncem po napaki obrambe gostiteljev zadel Jeremy Sorbon. Caen je z 19 točkami na 11. mestu, Lens s 17 točkami zaseda 15. mesto. Vodilni Lyon je zbral 34 točk.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.