Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Ubil sorodnike in še policista

Žurnal24 main
Združene države Amerike je pretresel nov zločin. Moški, ki je ubil tri svoje sorodnike, je skupaj s policistom, ki je prišel na kraj zločina, umrl v požaru v svoji stanovanjski hiši.

Moški je nekaj minut pred deveto uro zvečer po lokalnem času v sredo poklical policijo in sporočil, da je ubil tri svoje sorodnike. Po večurnih pogajanjih sta v hišo vstopila policista, na katera je zločinec nato začel streljati in pri tem enega policista ubil, drugega pa ranil. Sledilo je hitro posredovanje policije, ki je streljala na storilca in ga ubila. Nato pa je iz še neznanega vzroka hišo zajel požar, ki pa so ga gasilci lahko ukrotili šele čez nekaj ur.

Policija sicer še ne more potrditi, ali je moški ubil svojo družino, je pa dogodek zelo pretresel prebivalce Los Angelesa. Tamkajšnji župan Antonio Villaraigosa je dejal, da se bo srečal s družino ubitega policista. "To je velika tragedija in sočustvujemo z drugimi člani losangeleške policije," je dejal župan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.