Šport > Košarka
10 ogledov

Se Gasol seli k Bikom?

Bosta Pau Gasol in Juan Carlos Navarro po Barceloni in španski izbrani vrsti še Žurnal24 main
Zvezdnik španske košarkarske reprezentance in NBA moštva Memphis Grizzlies Pau Gasol naj bi se po poročanju španskih medijev že v kratkem preselil v Chicago.

Ljubezen med Memphisom in Špancem Pau Gasolom se kot vse kaže približuje koncu, saj tako košarkar sam kot tudi trener Mark Iavaroni ter direktor kluba Chris Wallace menijo, da je napočil čas za spremembe. Čeprav je bil Gasol v preteklih dveh sezonah eden izmed nosilcev igre svojega moštva, so v Memphisu pripravljeni prevetriti ekipo. Gasol naj bi se po poročanju španskih medijev preselil v "vetrovno mesto“, iz Chicaga pa naj bi v Memphis prišla mladi Tyrus Thomas in Argentinec Andres Nocioni. Pau Gasol je v minuli sezoni povprečno dosegal 20.8 točke na tekmo in prispeval še 9.8 skokov, v letošnji sezoni pa je njegova statistika vsaj zaenkrat malce slabša, saj je njegovo povprečje "le“ 16.6 točke in 7.2 skoka na tekmo. Španci trdijo, da s tem "hispanizacije“ moštva še ne bo konec: v Chicagu naj bi si zelo želeli tudi Gasolovega soigralca iz reprezentance Juana Carlosa Navarra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.