Magazin > VIP
16 ogledov

Noč v znamenju moških

David Cameron, vodja britanske opozicijske konservativne stranke, je že drugo le
1/13
Žurnal24 main
GQ je praznoval že deseto vsakoletno podelitev nagrad moški leta, ki se je tudi letos odvijala v londonski kraljevi operni hiši.

Namen nagrad je še vedno počastitev najbolj nadarjenih britanskih moških (in ene ženske!). Nagrade zajemajo področje politike, novinarstva, športa, zabave, verjetno celo ni kategorije moškega, ki je ne bi obravnavali in nagradili.

Če samo naštejemo nekaj šarmantnežev, ki so letos očarali publiko in kritike. Za mednarodnega moškega leta je bil razglašen Kayne West, med politiki je zmagal David Cameron in med športniki Lewis Hamilton. Edina ženska, ki je prejela nagrado v eni in edini ženski kategoriji – ženska leta je Tracey Emin. Lahko omenimo še nekaj zvenečih imen; za najboljšo skupino so bili razglašeni Kaiser Chiefs, nagrado solo izvajalca je odnesel nežni James Blunt, nagrado za življenjsko delo pa je prejel legendarni Michael Caine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.