Magazin > VIP
24 ogledov

Najbolj seksi je Matt Damon

Je Matt Damon res prava izbira? Žurnal24 main
Matt Damon je najbolj seksi živeči moški leta 2007, je razglasila revija People. Lanskega zmagovalca Georgea Clooneyja ni niti med prvo deseterico.

37-letni Damon, ki ga je svet zares spoznal v filmu Good Will Hunting, je 22. dobitnik prestižnega naslova, ki ga revija People podeljuje od leta 1985 (prvi srečnež je bil Mel Gibson). George Clooney, Brad Pitt in Richard Gere so doslej na prvem mestu končali po dvakrat, najstarejši seksi Zemljan, ki se je znašel na vrhu lestvice, pa je bil Sean Connery – leta 1989, ko je zmagal, je bil star 59 let.

 

Zmagovalci zadnjih desetih let:

1997 George Clooney
1998 Harrison Ford
1999 Richard Gere
2000 Brad Pitt
2001 Pierce Brosnan
2002 Ben Affleck
2003 Johnny Depp
2004 Jude Law
2005 Matthew McConaughey
2006 George Clooney

Revija People je ob razglasitvi Damona za najbolj seksi živečega moškega zapisala: "George Clooney in Brad Pitt sta brez sramu navijala zanj (za Damona, op. a.) že od leta 2001. A dovolj so njegove predirne modre oči, njegov nasmeh in vedenje družinskega moža, da razumemo, zakaj je bil izbran." Mimogrede – Clooney, Pitt in Damon so skupaj igrali v filmih o tatinskih podvigih očarljivega Dannyja Oceana in njegovih pajdašev.

Matt se je na novico, da je postal moški, za katerim naj bi vzdihovalo največ žensk, odzval nerad in celo namignil, da ni pravi za to "vlogo". V pismu reviji People je napisal: "Starajočemu se očetu iz predmestja ste ego dvignili kot še nikoli prej. Moja devetletna pastorka zdaj misli, da sem kul, no, bolj kul." A opustite upanje – najbolj seksi živeči moški je oddan. Od decembra 2005 je poročen z Argentinko Luciano Bozan Barroso, ki je v zakon pripeljala hčerko Alexio, njuna hčerka Isabella pa se je rodila junija 2006.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.