Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Pedofila poslali v raj

Žurnal24 main
Ker neki obsojeni pedofil ni mogel poravnati denarne kazni, mu je tožilstvo naložilo 720 ur družbeno koristnega dela, in sicer v vrtcu.

V nemškem Osnabrücku je tožilstvo nekega pedofila obsodilo na 720 ur družbeno koristnega dela, ker ta v začetku leta, ko so mu sodili zaradi prevar, ni mogel poravnati denarne kazni v višini 3000 evrov.

Sprva so zločinca na lastno željo hoteli poslati na neko šolo, ker pa je v tistem času zbolel, so ga poslali na gradbišče. Naporno delo mu očitno ni ležalo, zato je odšel k zdravniku po opravičilo in ga skupaj s priporočilom nekega evangeličanskega vrtca odnesel na tožilstvo. Tam se je namreč prijavil kot hišnik in ravnateljica vrtca je privolila.

Ker se ji je mudilo, mu je ustregla tudi zaposlena na sodišču, ki ni preverila sodniških aktov. Pedofil je v vrtcu delal štiri tedne, ko so otroci staršem potarnali, da se hišnik pred njimi samozadovoljuje. Vodja tožilstva je v sporočilu za javnost povedal, da mu je zelo žal in da so zoper žensko že uvedli disciplinski postopek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.