Magazin > VIP
20 ogledov

Madonna telovadi v razkošju

Večno fit Madonna je začela svojo zanimivo turnejo. Žurnal24 main
Da se Madonna, ki bo letos dopolnila petdeset let, panično boji staranja, ni skrivnost. V boj proti starosti gre zvezdnica tudi z novo telovadnico, za katero je odštela pravo bogastvo.

Zvezdnica in njen deset let mlajši mož Guy Ritchie sta junija lani zraven svojega doma v Londonu kupila hišo z desetimi spalnicami. Sprva sta nameravala obe stavbi povezati, a si je Madonna premislila. Baje tudi zato, ker za poseg ni dobila dovoljenja. No, žalovala ni dolgo in je dodatno hišo spremenila v razkošno in moderno telovadnico – vse skupaj jo je stalo šest milijonov funtov (približno osem milijonov evrov).

Madonna je do zdaj sicer telovadila v enem od londonskih studiov za fitnes, a so njene ure razgibavanja postale pravo malo gledališče – pred fitnesom so se zbirali oboževalci, ki so čakali, da bodo vsaj za trenutke videli Madonno v športni opravi. Po novem pa se pevka in njen mož razgibavata kar doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.