Šport > Košarka
19 ogledov

Nesterovič je postal očka

nesterovic_teaser Žurnal24 main
Kapetan slovenske moške košarkarske reprezentance Rašo Nesterovič, ki si športni kruh sicer služi pri moštvu Toronto Raptors, je pri 31 letih dobil prvega otroka.

Kapetanu slovenske košarkarske reprezentance Radoslavu Nesteroviču je žena Maja v petek, 23. novembra, povila sina Nikolo, ki je ob porodu meril 54 centimetrov in tehtal štiri kilograme. Nesterovič je trenutno v ligi NBA sicer na prisilnem počitku, saj si je 14. novembra na dvoboju proti Utahu zvil desni gleženj. "V petek se je zgodil srečni dogodek, ki sem ga že težko pričakoval," je v Slovenijo sporočil 31-letni Ljubljančan in povedal, da so rojstvo sina Nikole v ožji družbi primerno proslavili.

Dodajmo še, da se bo 213 centimetrov visoki center, kot pravi, na parket vrnil že v sredinem dvoboju, ko bo Toronto doma igral proti Phoenixu, in da sicer komaj čaka na odločitev Fibe, ali bo slovenska reprezentanca kvalifikacije za nastop na olimpijskih igrah med 14. in 20. julijem 2008 igrala v Grčiji ali v Portoriku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.