Šport
20 ogledov

Znani so nagrajenci nagradne igre

bad_main_2911 Žurnal24 main
Znanih je deset srečnežev, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, kateri slovenski alpski smučar je zadnji zmagovalec tekme za svetovni pokal.

Za nagrado si bodo nagrajenci ta konec tedna ogledali moški tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju v Bad Kleinkirchheimu. Pravilni odgovor na nagradno vprašanje, kateri slovenski alpski smučar je zadnji zmagovalec tekme za svetovni pokal v alpskem smučanju, je Andrej Jerman. Da je Jerman Sloveniji prismučal zadnjo zmago, ki je za Slovenijo hkrati tudi prva smukaška, so vedeli tudi srečni nagrajenci, ki smo jih danes izžrebali. Po dve vstopnici za ogled moškega veleslaloma v soboto bodo prejeli Miro Mlakar, Majda Jančar, Marko Udovč, Rok Trdan, Barbara Suhadolnik in Matjaž Suhadolnik, na nedeljskem slalomu pa bodo uživali Jernej Fikfak, Katja Kaja Mejač, Drago Čučnik in Mateja Gimpelj. Vsem čestitamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.