Slovenija
80 ogledov

Makuc sporazumno odhaja

Edvin Makuc (levo) zapušča ŠOU. Žurnal24 main
Edvin Makuc se je odločil za sporazumni odhod z mesta direktorja Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU).
Edvin Makuc se je po dobrih dveh letih vodenja Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) "zaradi nejasnih okoliščin" odločil za sporazumni odhod z mesta direktorja. Kot je zapisal v izjavi za javnost, ga na ŠOU vežejo mnogi lepi spomini in mnoga prijateljstva. Prav tako meni, da ni potrebe po podajanju dodatnih pojasnil in komentarjev o njegovem odhodu, saj je do tega prišlo sporazumno in brez krivdnih razlogov. Svojemu nasledniku želi vse dobro.

Makuc v izjavi za javnost piše, da je zadnjih nekaj let ŠOU v Ljubljani zaznamoval intenziven razvoj različnih dejavnosti in storitev, ki jih imajo danes študentje na voljo.
Makuc pravi, da ne želi biti ovira pri uveljavljanju poslanstva ŠOU v Ljubljani. Zavedajoč se pomena obdobja, ki je pred študentskim organiziranjem v Sloveniji, se je z vidika reforme visokošolskega prostora, predvsem pa zaradi doseženih zastavljenih ciljev odločil za sporazumni odhod s funkcije direktorja ŠOU v Ljubljani.

Med dosežki svojega delovanja na ŠOU v Ljubljani Makuc navaja popolno finančno konsolidacijo, ureditev poslovanja v skladu s serijo standardov ISO 9000 in spremembo miselnosti o smotrni porabi sredstev za blaginjo študentov.

Makuc dodaja, da je zastavljene cilje dosegel in ustvaril pogoje za nadaljnji razvoj ŠOU v Ljubljani.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.