Šport
2 ogledov

Anže podal za zmago na gostovanju

Anže Kopitar se je proti Bluesom izkazal z golom in dvema uspešnima podajama. Žurnal24 main
Hokejisti Los Angelesa z Anžetom Kopitarjem so dokaj uspešno začeli osem tekem dolgo gostovanje. Po porazu v podaljšku so tokrat prišli do prepričljive zmage s 3:1.
 

Liga NHL

NY Islanders : Los Angeles 1:3
Philadelphia : NY Rangers 0:4
Washington
: Montreal 5:4*
Carolina : Toronto 3:2*
Ottawa : Boston 1:4
Tampa Bay
: Vancouver 4:3
Nashville
: Columbus 4:2
*po podaljšku

Gostovanje, na katerem bodo hokejisti Los Angelesa odigrali osem tekem, se je za zdaj začelo kar dobro. Po porazu v podaljšku na prvi tekmi v Philadelphiji so Kralji dosegli še prepričljivo zmago s 3:1 nad New York Islandersi. Zanjo je v precejšnji meri zaslužen tudi kalifornijski vratarJason LaBarbera, ki je zbral 28 obramb. Po izenačeni prvi tretjini – za 1:1 sta zadela Matt Moulson in Bryan Berard – je drugi del tekme minil brez zadetkov, v zadnji tretjini pa je za vodstvo 2:1 ob podaji Dustina Browna in Anžeta Kopitarja zadel Rob Blake, na končnih 3:1 pa je v zadnji minuti po podaji Dereka Armstronga povišal Alexander Frolov. "Tri točke so za nas veliko," je bil po tekmi navdušen Blake. "Prepoznali smo izziv tega gostovanja. Po dobri predstavi v Philadelphiji smo tokrat svoje delo opravili tako, kot je treba."

Med preostalimi tekmami je bilo najbolj zanimivo v Carolini in Washingtonu, kjer sta se tekmi končali po podaljšku. V Washingtonu sta za Montreal po rednem delu po dvakrat zadela Sergej Kostitsyn in Guillaume Latendresse, za gostitelje pa v rednem delu enega Viktor Kozlov, tri pa še Alexander Ovechkin, ki je bil četrtič uspešen še v podaljšku.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.