Magazin > VIP
24 ogledov

Hillary ni žal, da je ostala z Billom

Hillary je prebrodila mnoge težave. Bo postala tudi predsednica? Žurnal24 main
Hillary Clinton, žena nekdanjega predsednika ZDA in kandidatka demokratov za Belo hišo na prihodnjih volitvah, kljub razburkanemu zakonu ne obžaluje, da je ostala z radoživim Billom.

Njun zakon je doživel pretres, ko je leta 1998 Bill Clinton zajadral v afero z razvpito Monico Lewinsky, kar je pripeljalo do "impičmenta" in spodletelega poskusa političnih nasprotnikov, da ga izselijo iz Bele hiše. Mnogo ljudi je vsa ta leta zanimalo, zakaj jeHillary kljub temu ostala z možem, ki so ga obtoževali še mnogih drugih skokov čez plot. Bill je namreč vedno rad preverjal, ali je trava na sosedovem vrtu res bolj zelena.

''Poznam resnico o svojem življenju, svoji poroki, odnosu z možem in globokem prijateljstvu, ki naju povezuje. Zelo me je podpiral večino življenja,'' je povedala Clintonova. Dodala je, da to ni bila odločitev za vsakogar, in se hkrati zavzela za pravico žensk, da se odločijo tako, kot je zanje najbolje.

Republikanci menijo, da bo škandal Lewinsky vplival na izide predsedniških volitev, vendar se demokrati zaradi tega ne vznemirjajo preveč, saj približno polovica volivcev podpira vrnitev Clintonovih v Washington. Prva dama bi tako zares postala prva. 

Komentarjev 1
  • privat 18:09 23.julij 2011.

    hilary se je le neuradno ločila....kaj je pa ostalo od starega življeja..?? bolj malo.