Magazin > VIP
22 ogledov

Upihnili prvo svečko

Tako so se radijci poslovili od starega studia. Žurnal24 main
V studiu Radia 1 se je zbrala vsa ekipa sodelavcev, da so proslavili prvo obletnico oddajanja in se poslovili od starega studia.

Radio 1 je luč sveta ugledal pred natanko enim letom, zato radijci zdaj slavijo svoj prvi rojstni dan in nazdravljajo uspešnemu letu. Ob tej priložnosti se je zbrala celotna tridesetčlanska ekipa, ki je upihnila prvo svečko na slastni torti in si zaželela še nadaljnja leta uspešnega delovanja.

To pa ni vse. Radijci so se ponoči preselili tudi v nove prostore, in sicer iz Rožne doline v Stegne, od koder so nato prvič oddajali svoj radijski program.

Dan pred tem pa je svoj enajsti rojstni dan praznovala tudi najmlajša radijska voditeljica Zala, ki je znana predvsem po tem, da spravi v zadrego marsikaterega odraslega. Sodelavci so nadobudno deklico razveselili z roza jagodno torto v obliki telefona, za darilo pa so ji podarili čevlje na koleščkih, ki si jih je Zala že nekaj časa želela.

Sicer pa poleg Zale ekipo prej omenjenega radia sestavljajo tudi druga znana imena iz medijskega sveta. Najbolj opazna sta zagotovo televizijec Boštjan Romih in mama Manka, ki brez dlake na jeziku razpravlja o različnih kočljivih temah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.