Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Lennonov sin med vampirji

Podobnost z očetom je očitna ... Žurnal24 main
Jabolko ne pade daleč od drevesa. To velja tudi za Seana Lennona, 32-letnega sina Johna Lennona in Yoko Ono, ki se je že zdavnaj zapisal glasbi. Zdaj odhaja med vampirje.

Dvaintridesetletni Sean bo namreč napisal glasbo za "neodvisno vampirsko komedijo" Rosencrantz & Guildenstern Are Undead (Rosencrantz & Guildenstern sta nemrtva), v kateri bosta zaigrala Jake Hoffman in Devon Aoki. 27-letni Hoffman, zelo pomemben podatek v njegovi biografiji je, da je sin Dustina Hoffmana, bo igral nezaposlenega igralca, ki mu veliki met uspe z bizarno off-Broadway različico Hamleta. A to še ni vse: priredbo Hamleta je napisal Romun, ki "je nemrtev". Tu pa se vmešajo vampirji ... Režiral bo Jordan Galland, film pa bodo napovedovali s stavkom: "Ne dovoli, da tvoja nekdanja punca posesa življenje iz tebe!" Še to: film bo pravzaprav parodija na komedijo Rosencrantz & Guildenstern Are Dead, ki ga je leta 1990 režiral Tom Stoppard in so ga posneli v Sloveniji. Rosencrantz in Guildenstern sta sicer "stranska junaka" Shakespearovega Hamleta.

Sean Lennon je med drugim napisal glasbo za muzikal Friendly Fire, kjer je bil tudi sopodpisnik scenarija in igralec. Sicer pa je Sean izdal že dva albuma. Sin legendarnega Beatla pravi, da nanj ni vplivala le glasba Beatlov, ampak tudi Briana Wilsona in Beach Boysov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.