Magazin
123 ogledov

Se bo analna odprtina povečala?

Žurnal24 main
Imam eno vprašanje. S fantom redno analno seksava in ob vzburjenju se moja odprtina kar vidno poveča. Je to mogoče tudi pri vagini?

Zanima me, (mogoče bo neumno vprašanje pa vseeno), ali obstaja možnost, da se analna odprtina pri rednem seksu poveča za stalno, ne le ob vzburjenju? Je to mogoče tudi pri vagini?

Odgovor:

 

Potrebujete nasvet?

Vprašanja za dr. Ireno Rahne Otorepec pošljite na: svetovanje@zurnal24.si

Ne vem, če sem prava oseba za odgovor. Glede na spolne tehnike, ki  jih pri spolnih odnosih uporabljate, bi rekla tole. Očitno ste pri tem zelo sproščeni, da postanejo mišice okoli anusa tako ohlapne. Ženske, ki so že rodile, imajo izkušnje, da postanejo spolni odnosi še prijetnejši in penetracija ne težavna, ker so mišice bolj raztegljive. Menim, da je odveč skrb, da bi bila ta raztegljivost ne povratna, saj bi imela težave pri zadrževanju. Bolj natančno bi Vam lahko odgovoril strokovnjak kirurg proktolog, ki se ukvarja z zdravljenjem težav v predelu anusa. Ne obremenjujte se preveč!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.