Šport
16 ogledov

Renato Sulić še tri leta v Celju

Renato_Sulic2_CeljePL - main Žurnal24 main
Krožni napadalec Celja Pivovarne Laško Renato Sulić, ki mu po koncu letošnje sezone poteče pogodba z aktualnimi državnimi in pokalnimi prvaki Slovenije, je že podaljšal sodelovanje z rumeno-zelenimi.

Krožni napadalec Celja Pivovarne Laško Renato Sulić je že podaljšal sodelovanje z rumeno-zelenimi. Pri nekdanjih evropskih klubskih prvakih bo Rečan igral še prihodnje tri sezone. "Na ta način smo v klubu zadržali kakovostnega igralca in bomo tudi v prihodnje imeli na položaju krožnega napadalca pravo zasedbo. Z njim smo bili vseskozi zelo zadovoljni, zato nismo dolgo razmišljali o podaljšanju pogodbe," je dejal predsednik celjskega kluba Tone Turnšek.

"V Celju mi je zelo lepo in zavedam se, da gre za enega največjih klubov v Evropi. Razlogov, da ne bi podaljšal sodelovanja s Celjem ni bilo in zadovoljen sem, da bom tudi v prihodnje lahko nosil dres nekdanjih evropskih prvakov," je bil po podpisu zadovoljen tudi Sulić, ki ima tako s celjskim prvoligašem pogodbo do izteka sezone 2010/11. Za hrvaškega reprezentanta se je po pisanju hrvaških medijev zanimal tudi Zagreb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.