Šport
23 ogledov

Rossi odpustil menedžerja

Valentino Rossi je odstavil dolgoletnega menedžerja. Na sliki ob njem je novi sv Žurnal24 main
Po vseh bolj ali manj slabih dogodkih, ki so Valentina Rossija prizadeli v zadnjem letu, se je Italijan odločil, da se razide z menedžerjem Gibom Badiolijem.

Italijanski motociklist Valentino Rossi se je, kot kaže, odločil, da bo v svojem življenju naredil nekaj sprememb. V zadnjem času se je o Rossiju govorilo bolj ali manj samo zaradi njegovih težav na dirkališčih, kjer preprosto ni dosegal rezultatov, ki so jih od njega pričakovali vsi. Še več, mladi Casey Stoner ga je na nekaterih preizkušnjah povsem potolkel, tako da ni čudno, da vsi iščejo razloge za Rossijeve slabe predstave.


Valentino Rossi © AFP

 
Že stalna namigovanja, da Italijan resno razmišlja o menjavi proizvajalca pnevmatik, je danes prekinila povsem drugačna novica. Petkratni svetovni prvak med najmočnejšimi motorji je odpustil svojega menedžerja Giba Badiolija , s katerim je sodeloval vse od leta 1997. Do določenih trenj med njima naj bi prišlo po tretjem avgustu, ko so se pojavile številne obtožbe glede davkov, ki naj bi jih utajil italijanski šampion. Rossi se je vseskozi zagovarjal, da je bila njegova naloga zgolj ta, da dobro dirka. Za ostale stvari so pač skrbeli ljudje, ki jim je zaupal, na čelu z Badiolijem.

Seveda se zdaj pojavlja novo vprašanje, in sicer, kdo bo prevzel Badiolijevo vlogo. Najresnejši kandidat naj bi bil Davide Brivio , ki trenutno opravlja nalogo menedžerja pri Yamahi, ekipi, za katero vozi tudi slavni "Il Dottore". Brivio je bil v svoji izjavi sicer kratek, vendar dokaj jasen: "Če mi ponudi to mesto, zakaj ga ne bi sprejel?"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.