Šport
8 ogledov

Odpraviti nihanja v igri

Westlund brani iz tekme v tekmo bolje. Žurnal24 main
Hokejisti Zavarovalnice Maribor Olimpije so kot kaže v vse boljši formi. V ligi Ebel so v dvorani Tivoli v petek premagali Gradec. Žurnalov igralec tekme pa je tokrat postal vratar Olimpije Alex Westlund.

Hokejisti Olimpije so očitno v vse boljši formi. Tokrat so premagali Gradec, eden izmed najzaslužnejših za zmago pa je brez dvoma vratar Alex Westlund, ki je praktično zaklenil svoja vrata. "Odigrali smo eno izmed najboljših tekem letos. Izkazali smo se predvsem v obrambi in obenem odigrali odlično v napadu," je povedal Žurnalov igralec tekme, ki se dobro zaveda, da ima njegova ekipa še kar precej rezerv, čeprav že zdaj igrajo odlično. "Zdaj je čas, ko se mora igrati najboljši hokej, in na srečo ga mi prav zdaj igramo."

"Trenutno igramo dobro, vendar ne smemo pustiti, da nas to zavede. Vse ekipe smo še vedno tesno skupaj, tako da lahko zgolj ena zmaga ali poraz vse obrne na glavo," na izenačenost vseh moštev v ligi Ebel opozarja Westlund in hkrati poudarja, da je njihov prvi cilj uvrstiti se na sedmo ali osmo mesto, ki bi jih popeljalo v končnico. "Ko si enkrat v končnici, je mogoče vse ."

Westlund vsekakor velja za enega od boljših vratarjev v ligi in njegovi soigralci so zagotovo veseli, da ga imajo. Vseeno pa se tudi Westlund zaveda, da nihče ni popoln in da lahko tudi sam še marsikaj izboljša. "Tako kot ekipa se tudi sam spopadam z velikimi nihanji v igri, ki si jih želim odpraviti. Vendar trenutno zmagujemo, kar je najpomembneje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.