Magazin > VIP
24 ogledov

Paparaci poškodovali Paris

Kapuca in temna očala Paris ne obvarujejo pred nadležnimi fotografi. Žurnal24 main
Paris Hilton jo je skupila med prerivanjem nadležnih fotografov v češki prestolnici. Ne gre pa za njen prvi tovrstni incident na evropskih tleh.

Plavolasa Paris Hilton nima miru niti v Evropi. Fotografi jo prepoznavajo na vsakem koraku, ji sledijo, se pred njo drenjajo in jo včasih celo poškodujejo. Ko je namreč zapuščala restavracijo v Pragi, je med množico fotografov nastala prava panika. Vsak je želel dobiti najboljši posnetek, na koncu pa jo je skupila prav zvezdnica. Na bradi je dobila odrgnine, brada pa ji je tudi zatekla.

Na Češkem se plavolaska mudi s svojim fantom Benjijem Maddnom, ki s svojo skupino Good Charlotte nastopa po Evropi. Njun romantični potep po mestu pa ni ostal neopažen. Po prerivanju s paparaci sta se zaljubljenca zatekla v restavracijo na slavnem trgu Staromestska. Ko pa sta restavracijo zapuščala, jo je Paris znova skupila. Padla je po stopnicah, njen fant pa bi jo skoraj poteptal. Znova so bili krivi paparaci.

Tokratna Parisina navzočnost v Evropi pa ni prva, ki je izzvala nasilje med fotografi. Prejšnji teden je zanetila nemir na letališču v turškem Istanbulu, kjer bo kot sodnica izbirala turške lepotice za izbor Miss Turčije 2008.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.