Magazin > Lepota & telo
76 ogledov

Si res želite večji penis?

Pustita domišljiji prosto pot. Žurnal24 main
Preden z vami delimo nasvete, kako lahko svojega korenjaka spravite v boljšo formo, naj vam zaupamo žensko skrivnost.

Ženske si v enaki meri, kot si ne želijo premajhnega penisa, ne želijo prevelikega. Zato je vse, kar potrebujete za ugoden vrhunec obeh, ''srednja merica'', dobra kondicija in nekaj tehničnega znanja. To ni nikoli odveč.

Stran od kirurgov

Kirurgi žal še niso odkrili čarobne paličice, ki bi penis povečala brez neželenih posledic. Mimogrede – gre za zelo drag poseg, saj v tujini stane od štiri do sedem tisoč evrov! Poleg visoke cene pa ima poseg tudi neljube posledice, kot so nestabilnost penisa med spolnim odnosom, večja občutljivost za poškodbe, nižji kot erekcije in trajna brazgotina. Tudi vbrizgavanje lastnega maščobnega tkiva v penis ima lahko zastrašujoče nezaželene učinke, kot so brazgotine, bule in druge nepravilnosti.

Kaj pa resnično lahko naredite, da bi bil ''on'' večji korenjak?


Pazite na svojo težo

Nadzorovanje telesne teže je, ko gre za velikost penisa, izjemno pomembno. Pri moškem, ki se zredi, se poveča količina maščobnega tkiva, ki obdaja koren penisa, zato se ta zmanjšuje. Zanimivost, ki vam lahko da misliti, je: na vsakih dodatnih 15 kilogramov telesne teže se penis zmanjša za 2,5 centimetra.

Več erekcij, več zdravja zanj

Več ko imate erekcij, verjetneje je, da bo penis dobil dovolj hranljive snovi, ki jo najbolj potrebuje – kisika. Tri erekcije na teden zagotovijo vašemu penisu ves potreben kisik.

Pazite na to, kaj dajete v usta
Prehrana naj bo nizkokalorična in naj ima veliko rastlinskih vlaknin. Visoke ravni holesterola v mastni hrani namreč zamašijo krvne žile v penisu, kar pripelje do motenj erekcije. Prehrano obogatite z živili, ki vsebujejo cink (kot so govedina, puran, žitarice, jetra ...).

Ne pozabite na počitek
Dovolj spanja vsak dan zagotavlja dovolj energije za seksualne igrice. Bodite torej v formi.

Telovadite

Telovadba izboljša pretok krvi in okrepi delovanje vašega srca, torej vam zagotovi vse, kar potrebujete za dobro delovanje penisa in spolni užitek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.