Magazin > VIP
126 ogledov

Najbolj zaželene frizure v Hollywoodu

Sicer pa vedno najbolj vžge, če si svojo frizuro oblikujete čisto po svojem okus Žurnal24 main
Poglejte si, katere so najbolj priljubljene, najbolj "kul" in tudi najbolj iskane frizure v ameriški filmski meki. Mogoče se vam ne bo zdelo nič posebnega, a popularni obrazi imajo pač svojo ceno.

Šiške so letos še posebno priljubljene. © Flynet Pictures/JLP

 
Reese Witherspoon
Dolgi blond lasje so oblikovani v neenakomernih plasteh, pečat celotnemu videzu pa dajejo šiške, ki so lahko počesane naravnost ali postrani, z nekoliko daljšimi prameni okoli obrvi. Frizerski strokovnjak, ki skrbi za brezhibno pričesko slavne igralke, priporoča vertikalno sušenje pramenov, ki so neenakomerno odrezani, s pomočjo srednje velike okrogle krtače. Šiške najprej navije, nato pa jih suši tako, da jih izteguje ravno proti nosu. Prameni, ki padajo na obraz, se hitro mastijo, zato frizerski strokovnjak nanje svetuje nanos otroškega pudra, ki vpije obrazno maščobo.

Preprosto, a vedno "in".© Flynet Pictures/JLP

 
Jennifer Aniston
Jennifer krasijo polni prameni las v odtenku medu, ostriženi v A-liniji, ki spodnje plasti las delajo bogatejše. Njen frizer uporablja serum za zaščito in sijaj las, ki ga enakomerno porazdeli po mokrih laseh. Najprej osuši lase na vrhu in nato doda serum za sijaj. Pri sušenju uporablja veliko okroglo krtačo, pri čemer sledi naravnemu padcu las, da bi ukrotil Jenino naravno kodranje las.

Skodrani lasje, ki padajo po hrbtu, so takooooo seksi. © Flynet Pictures/JLP

 
Eva Longoria
Razočarana gospodinja ima naravno tanke lase, njen frizer Ken pa je iz njih ustvaril bujne in glamurozne kodre. Ken je lase ostrigel koničasto, in sicer tako, da najmanjši prameni padajo do nosu in tako nežno zaokrožajo obraz. Ken poleg spreja za večji volumen las uporablja veliko ovalno krtačo za oblikovanje suhih las. Pramene, ki obkrožajo obraz, suši pod kotom 45 stopinj in jih navija navzven, da bi obraz ostal odprt, viden. Po kodranju las na kodre obvezno nanese lak za daljšo obstojnost.

Pričeska, ki popolnoma razkriva obraz, pristoji le redkim. © Flynet Pictures/JLP

 
Angelina Jolie
Lasje so ostriženi polkrožno, dolžina je pod rameni, konice pa so neenakomerno pristrižene, pri čemer je bilo treba paziti, da obraz ostane popolnoma odprt, brez pramenov, ki bi ga uokvirjali. David Babaii , Angelinin frizer, priporoča proizvod za večji volumen las. Tako je v lasišče mokrih las treba vtreti sprej za večji volumen las in šele po tem začeti sušenje. Lasje se sušijo od temena proti sredini, nato pa se prameni navijajo od obraza navzven.

Produkti za povečanje volumna las lahko naredijo čudeže. © Flynet Pictures/JLP

 
Jessica Simpson
Sprednji prameni so praviloma krajši, Jessicin frizer Ken Paves pa si pri oblikovanju njene pričeske pomaga s stopničastim striženjem in se izogiba grobim prehodom. Nego njenih las Ken začenja z nanašanjem pene na mokre lase, čemur sledi razčesavanje s prsti. Če že kodra lase, potem kodra le spodnje dele pramenov, na katere nato nanese sprej za učvrščevanje las.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.