Šport > Nogomet
5 ogledov

Tottenham se zanima za Puyola

Žurnal24 main
Angleški prvoligaš Tottenham Hotspur naj bi si želel v svoje vrste zvabiti kapetana Barcelone in branilca španske reprezentance Carlesa Puyola.

Ne več tako novi trener Tottenhama Španec Juande Ramos se januarja na vso moč trudi okrepiti obrambno vrsto svojega moštva. Middlesbrough je že sprejel sedem milijonov funtov težko ponudbo za angleškega reprezentanta in bivšega člana Reala Jonathana Woodgata, ki naj bi se Ostrogam pridružil kmalu, vendar pa tu nakupov v zadnjih dneh januarja še ni konec. Če gre verjeti virom angleškega medija Sky Sports, je v igri še precej večja riba.

Ramos je namreč vrgel oko na kapetana Barcelone Carlesa Puyola, ki ga v tej sezoni trener katalonskega giganta Frank Rijkaard bolj kot na naravnem mestu v osrednji obrambi sili igrati na desnem bočnem položaju, s tem pa išče prostor v prvi ekipi za Mehikanca Rafaela Marqueza. Kljub temu se zdi, da se Barca ne namerava ločiti od Puyola, ki je na Camp Nou prišel že pri 17 letih in je od takrat postal eden od najprepoznavnejših nogometašev v Evropi.

Tottenhamu pa se zagotovo ne bo pridružil vezist Juventusa, Portugalec Tiago, ki je bil tik pred podpisom pogodbe. Razlogi za propad prestopa nekdanjega nogometaša Chelseaja niso znani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.