Šport
13 ogledov

Visoka zmaga Kraljev

Vratar Kraljev Jason LaBarbera je blestel pri branjenju svojega gola. Žurnal24 main
Hokejisti NHL moštva Los Angeles Kings, za katere igra Anže Kopitar, so v torek zvečer še tretjič v zadnjih štirih tekmah zmagali. Tokrat so s 6:0 premagali ekipo Nashville.
 

Liga NHL

NY Rangers : Pittsburgh 0:1
Atlanta : Toronto 5:4*
Columbus : Chicago 7:4
Anaheim : St. Louis 2:4
Colorado : Edmonton 4:2
Nashville : Los Angeles 0:6
* po kazenskih strelih

V domači dvorani so hokejisti Los Angelesa tokrat povsem nadigrali nasprotnike iz Nashvilla. Kralji so v vsaki tretjini dali po dva zadetka, s katerimi so kronali svojo napadalno igro. Statistika namreč pokaže, da so močno prednjačili tudi pri strelih na gol. Na gol gostujočega vratarja so jih sprožili 35, domači vratar Jason LaBarbera pa se je ob dobri obrambi soigralcev izkazal z obranjenimi vsemi 17 streli. Med junaki tokratne tekme sta bila tudi Michael Cammalleri, ki je z dvema novima zadetkoma in skupno 10 goli trenutno tudi vodilni strelec lige, in novinec v ekipi, Slovak Ladislav Nagy, ki je dosegel svoj prvi gol za Kralje. Anže Kopitar je v dobrih 16 minutah na ledu enkrat streljal na gol gostov, vendar je gostujoči vratar njegov strel ubranil.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.