Šport
16 ogledov

Tudi Stavbar hoče v ligo Ebel

Ali se bodo v sezoni 2010/2011 Ljubljančanom in Jeseničanom pridružili še Maribo Žurnal24 main
Vodstvo Hokejskega drsalnega kluba Maribor je po uvrstitvi moške članske ekipe v polfinale državnega prvenstva zelo zadovoljno. V prihodnosti si želi še v tujino - v ligo Ebel.

Vodstvo Hokejsko drsalnega kluba Maribor je po uvrstitvi moške članske ekipe v polfinale državnega prvenstva - v mariborskem klubu dosežek ocenjujejo kot zgodovinski, saj se je prvič zgodilo, da se je člansko moštvo v državnem prvenstvu prebilo med štiri najboljše klube - zelo zadovoljno in že kuje načrte za prihodnost.

"Uspeh v državnem prvenstvu nam odpira nove poglede v prihodnost mariborskega hokeja. Želimo kakovosten klub, ki se bo lahko kosal tudi s tekmeci na mednarodnem prizorišču. Zaradi tega bomo v prihodnjih dneh pisno zaprosili vodstvo lige Ebel, da se v sezoni 2010/2011 pridružimo klubom, ki tekmujejo v tej ligi. Do omenjene sezone bomo poskrbeli za kakovostno rast kluba in za zagotovitev ustreznih denarnih sredstev, torej za temelje, ki nam bi omogočali igranje v konkurenci najboljših avstrijskih, slovenskih in madžarskih klubov. Prihodnost kluba gradimo tudi na 60-letni tradiciji igranja hokeja v Mariboru in prepričan sem, da naša želja ni neuresničljiva," je na današnji tiskovni konferenci kluba dejal predsednik strokovnega sveta HDK Maribor Andrej Verlič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.