Šport
15 ogledov

Davenportova unovčila izkušnje

Davenport v akciji_main Žurnal24 main
Na teniškem turnirju v Miamiju so gledalci lahko videli izjemno igro Lindsay Davenport, ki je premagala Ivanovićevo, pri moških je Federer brez težav napredoval, saj je njegov nasprotnik dvoboj predal.

Na teniškem turnirju v Miamiju so moški odigrali tretje, ženske pa četrto kolo. Do večjih presenečenj ni prišlo, saj se je večina, vsaj tistih nekoliko višje postavljenih igralcev brez večjih težav uvrstila v nadaljevanja turnirja. Pri moških je omembe vreden dvoboj Rogerja Federerja in Robina Soderlinga. Švicar je prvi niz dobil s 6:4, v drugem pa je Soderling dvoboj predal. Pri ženskah je bilo nekoliko bolj zanimivo, saj sta se med sabo pomerili Lindsay Davenport in Ana Ivanović. Američanka je drugo nosilko premagala s 6:4 in 6:2. V nadaljevanje so se uvrstile tudi Justin Henin, Svetlana Kuznjecova, Dinara Safina in Jelena Janković. Pri moških Rafael Nadal ni imel večjih težav z Nicolasom Kieferjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.