Šport
10 ogledov

Kata v finalu Charlestona

srebotnik_sugijama_afp Žurnal24 main
Katarina Srebotnik se je v paru z Japonko Ai Sugijamo uvrstila v finale turnirja v Charlestonu. Med posameznicami se bosta v finalu pomerili Serena Williams in Vera Zvonareva.
 

Charleston (WTA), dvojice, polfinale

K. Srebontik/A. Sugijama (SLO/JAP, 2) : V. Azarenko/J. Vesnina (BLR,/RUS, 8) 6:1, 6:1

Velenjčanka Katarina Srebotnik je na teniškem turnirju v ameriškem Charlestonu (840 tisoč evrov nagradnega sklada) skupaj z Japonko Ai Sugijama v polfinalu dvojic premagala Belorusinjo Viktorijo Azarenko in Rusinjo Jeleno Vesnino s 6:1 in 6:1. V drugem polfinalu sta Romunka Edina Gallovits in Belorusinja Olga Govorcova premagali Zimbabvijko Claro Black in Američanko Liezal Huber s 6:4, 4:6 in 10:7.

 

Charleston (WTA), polfinale

S. Williams (ZDA, 5) : A. Cornet (FRA) 7:5, 6:3
V. Zvonareva (RUS, 9)
: J. Dementjeva (RUS, 4) 6:3, 6:7, 6:3

V finalu med posameznicami se bosta pomerili peta nosilka Serena Williams in deveto postavljena Vera Zvonareva. Američanka je v polfinalnem dvoboju premagala francosko najstnico Alize Cornet. Williamsova je dvoboj slabo začela, saj je Francozinja v prvem nizu povedla že s 4:1. "Nedvomno moram v finalu prej začeti dobro igrati," je po dvoboju povedala Williamsova. Zvonareva se je v finale uvrstila z zmago nad rojakinjo Jeleno Dementjevo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.