Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Aretirana nista varnostnika

Ministrica Katarina Kresal meni, da bodo vsi "zelo zadovoljni z rešitvijo, ki jo Žurnal24 main
Kranjski kriminalisti so aretirali dva nasilneža, ki sta v diskoteki Stop pretepla 20-letnika. Osumljenca nista delala kot varnostnika.

Kranjski kriminalisti so v torek aretirali 19-letna Kranjčana, ki sta v nedeljo zjutraj v diskoteki Stop na Bledu pretepla 20-letnega gosta iz Zabreznice, ki je pri tem dobil lažje telesne poškodbe. Pretep je zbudil posebno pozornost javnosti zaradi nedavnega tragičnega dogodka pred ljubljanskim Globalom, vendar pa so kriminalisti ugotovili, da osumljenca nista varnostnika in kot varnostnika tudi nikdar nista bila zaposlena.

Kot so sporočili iz Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Kranj, bodo zoper 19-letna osumljenca podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilništva. Pretepeni mladenič, ki je po pretepu nezavesten obležal na tleh diskoteke, pa se je zaradi poškodb zdravil v Splošni bolnišnici Jesenice.

Kriminalisti so ugotovili, da se je pretep zgodil v noči s sobote na nedeljo okrog četrte ure zjutraj. Tedaj naj bi po izjavah prič skupina petih moških pristopila k mizi, za katero so sedeli trije mladi moški, in jih brez razloga začela pretepati. Pri tem je eden izmed napadenih za pomoč prosil varnostnika, ki je stal na vhodu, drugi je stekel na ulico in o pretepu obvestil policijsko patruljo, tretjega, ki je ostal v diskoteki, pa so nasilneži tako hudo pretepli, da je nezavesten obležal na tleh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.