Šport
10 ogledov

V zadnjih 24 urah več kot 2.000 komentarjev

In kaj si vi mislite o njihovih nastopih? Žurnal24 main
Na spletnih straneh zurnala24.si vam omogočamo, da sproti poveste, kaj si mislite o dogajanju v ligi Ebel, ki se vztrajno bliža svojemu vrhuncu. Olimpija je v boju za naslov prvaka.

V boju za prvaka lige EBEL kljub porazu na prvi polfinalni tekmi v Linzu ostajajo hokejisti Olimpije. Že v četrtek je namreč na vrsti 2. tekma tega obračuna, v katerem bo poskušal ljubljanski klub maščevati izločitev velikega rivala, Acroni Jesenic. Ljubitelji hokeja so tako prikrajšani za veliki derbi dveh najuspešnejših slovenskih hokejskih klubov, ki bi ob že tako topli zimi še dodatno razgrel hokejske navdušence na Gorenjskem in v Ljubljani.

Tekme lahko vsi obiskovalci spletnih strani zurnala24.si komentirate v za to pripravljenem okencu in tako podpirate Olimpijo v trdem boju z odlično ekipo Linza. Vaši komentarji se bodo takoj objavili na naši strani. Na ta način boste lahko o tekmah razpravljali z drugimi obiskovalci naših strani. Do zdaj se vas je za komentar prijavilo že prek 3.400, samo v zadnjih 24 urah pa je bilo oddanih 2.266 komentarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.