naj se špilajo, folk jih ne bo gledal, če jaz vidim klovna z motorko, ne daj bože, motorka bo moja, klovn pa vodoravno ... preveč se špilajo tile mojstri
To se bo nehalo, ko ne bo več zanimivo, vendar bi pripomogli mediji, če tega ne bi dnevno podpihovali. In praktično soustvarjali, kot nešteto drugih zgodb, ki ne bi potrebovale medijskega pompa (recimo osebne nesreče, spodrsljaje... zaradi katerih so posamezniki… ...prikaži več že delali samomore, morili....). Iz neke, sprva za širšo množico nepomembne vesti, ustvarijo šov, ne glede na posledice - samo da je čim bolj bizarno in gledano.
tak, ki mora živeti v multikulti svinjaku
če sem čisto iskren, si želim videt kakšnega klovna, ne vm sicer kdaj majo uro, pa kje se potikajo, ampak ... klovni, ne se hecat
to bi bil pravi cirkus
Imaš tudi moje mnenje.
kakšen cirkus, jest se ne zajebavam, samo povej mi kje pohajkuje
tako se govori
naj se špilajo, folk jih ne bo gledal, če jaz vidim klovna z motorko, ne daj bože, motorka bo moja, klovn pa vodoravno ... preveč se špilajo tile mojstri
To se bo nehalo, ko ne bo več zanimivo, vendar bi pripomogli mediji, če tega ne bi dnevno podpihovali. In praktično soustvarjali, kot nešteto drugih zgodb, ki ne bi potrebovale medijskega pompa (recimo osebne nesreče, spodrsljaje... zaradi katerih so posamezniki… ...prikaži več že delali samomore, morili....). Iz neke, sprva za širšo množico nepomembne vesti, ustvarijo šov, ne glede na posledice - samo da je čim bolj bizarno in gledano.
Nisem najstnik,pa imam v avtu mačeto pripravljeno za "kampiranje"
komentar dneva!!!
ali boste pa razrezani in porezani vsi trije širokoustneži....
nergač ne seri, dovolj si nergal
Če mediji ne bi objavili te ameriške norosti, se sedaj ne bi dogajalo kar se.Ker pa smo puhli, ponavljamo vse(najraje bedarije) za Američani.
Očitno s temi najstniki ni bilo vse v redu. Kateri normalen najstnik pa nosi nož s sabo?
bravo, tudi jaz bi naredu isto