Slovenija
3184 ogledov

20-letni Primorec klofnil policista in zbežal, a se zanj ni dobro končalo

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bandit 16:46 18.avgust 2025.

Upam da je tisti ki je udaril policista dobil porcijo kot je treba. Mamim sinček.

• atamama 18:51 18.avgust 2025.

Ojoj, komentirate poteze policistov, tudi jaz podpiram tak pristop. AMPAK kako to, da se razlikuje postopek napada na policista, ko je pijan mladenič, civilist in ko napade policista ciganski živelj? Res bi rad da nekdo razloži zakaj proti ciganom niso ...prikaži večo enako ukrepali? PS obakrat je bila skupina občanov, obakrat so nastopili-napadli policista. Prvič samo umirjanje situacije brez aretacij ali plačilnih nalogov. Sedaj aretacije, plačilni nalogi,...vse po ''regelcih''. Kako smo nevredni, kajne?

• rd2dmk2 21:27 18.avgust 2025.

ste prebrali-- v eni sami noči napadi mladcev na varnostnike in policaje, manjka še članek o brutalnem pretepu 17-- no kje - no tam nekje na šatjesrskem.. in tukaj bom omenil heroja, ki si je drznil napasti polcaja. no ja ...prikaži več a vest ekako je bilo na divjem zahodu, kdor prej potegne preživi. včasih je gobcanja in mahanja in dovolj in nekomu se vse skupaj zazdi da bolje tepsti, kot bit tepen. aja pa še en čanek dodam :

• rd2dmk2 21:28 18.avgust 2025.

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/sokantna-izpoved-kampista-s-krka-sram-me-je-da-sem-slovenec/#google_vignette

• jakec1575 23:53 18.avgust 2025.

ej ne bi posploseval. s pavsalisti imam zelo razlicne izkusnje. nekateri zelo spostujejo v kampih pravila in so bolj dosledni kot mi ostali gosti. je pa res. da so doloceni kampi divji zahod doloceni pac ne. ampak to je na ...prikaži več upravi kampa. ce ga serjejo, sem jim enostavno vzame parcelo in odpove pavsal zaradi krsitev pogodbe.

• slavauk22 21:46 18.avgust 2025.

na rome si ne morejo spravit ko jih pokličeš da naj pridejo v žabjak delat red jih ni od nikoder

• oneh 17:09 18.avgust 2025.

Ko se zgodi pri nas pol varnostniki uporabijo prisilna sredstva. Ko se podobno zgodi na Hrvaškem pol varnostniki brutalno pretepejo....Isto kot pravna mreža pravi, da imajo tudi odbojkarice pravico do izražanja a v isti sapi ovadijo Lahovnika, ker se mu ...prikaži več čudni zdijo bradati otroci iz Gaze. Ja taki so naši levaki in ker so taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

• bandit 18:05 18.avgust 2025.

Pa nehaj z levaki, levak te je naredu zato neprestno omenjaš njih.

• oneh 18:20 18.avgust 2025.

Če se prepoznaš in to želiš zanikati pol je mogoče še upanje zate. Je pa z vsakim dnem manjše. Ne rečejo zastonj, da kdor pri 20. ni levak pol nima srca, kdor je levak še pri 40. pol nima pameti. ...prikaži več In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

StarMačk 19:36 18.avgust 2025.

A podobno ravnanje varnostnikov kot na Hrvaškem??? Kje pa si prebral, da so slovenski varnostniki koga od teh, npr. mladeniča v Škofijah, ki jih je prvi fizično napadel, potem z udarci in brcami zatolkli do fundamenta??? Da o tem, da ...prikaži več tako v Poreču, kot v Savudriji ni podan niti en otipljiv dokaz, da bi bili varnostniki prvi fizično napadeni, posnetki pa itak več kot nazorno pokažejo kaj dejansko se je tam zgodilo!

• Kmodri_ 16:56 18.avgust 2025.

Globo za žaljivo ravnanje do policista dobiš...že čas grdo pogledaš! Pravi mladi šerifi...samo povem...

• bandit 18:04 18.avgust 2025.

Škoda da nisem policist in se ne srečava. Bi videl kdo koga grdo gleda in provocira. Zakon je za vse enak tudi zate

• Kmodri_ 00:08 20.avgust 2025.

bandit, nič ne bo. Imam imuniteto....samo povem...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.