Ti si tudi bougi, bougi,smet rdeča!!!!!
Upam, da 21 Bog pokliče k sebi vse vernike, da bo vsaj enkrat mir na Zemlji!
Ne ne, nekaj precej hujšega se mu je zgodilo... pravljičarji so mu oprali možgane!
HAHAHAHAHAHA... BUDALO FUKJENO!!!!!!!
konec sveta se obeta 4.dec. če bi na volitvah zmagala nacizmu in fašizmu naklonjena stranka SDS ali NSi.Recimo NE janšizmu!
Ta pa je fu.nen,se vid,da je mami koj ob rojstvu padel z mize na beton!
Ne ne ne ne ne, dragi moji predhodni komentatorji. Ni on smotan! Brihten je še kako. A niste prebrali okvirčka. On je že pameten, samo ljudje so neumni ker mu nasedajo!
hm... se splača dopust vzet za ta teden? :)
Bougi, bougi!!!!!!
No, ja, kar bo pa bo........... Potem me ne bo potrebno aretirati zaradi mojega dolgega jezika.........
Ali morajo biti rimokatoličani???
Bravo!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ti si tudi bougi, bougi,smet rdeča!!!!!
Upam, da 21 Bog pokliče k sebi vse vernike, da bo vsaj enkrat mir na Zemlji!
Ne ne, nekaj precej hujšega se mu je zgodilo... pravljičarji so mu oprali možgane!
HAHAHAHAHAHA... BUDALO FUKJENO!!!!!!!
konec sveta se obeta 4.dec. če bi na volitvah zmagala nacizmu in fašizmu naklonjena stranka SDS ali NSi.Recimo NE janšizmu!
Ta pa je fu.nen,se vid,da je mami koj ob rojstvu padel z mize na beton!
Ne ne ne ne ne, dragi moji predhodni komentatorji. Ni on smotan! Brihten je še kako. A niste prebrali okvirčka. On je že pameten, samo ljudje so neumni ker mu nasedajo!
hm... se splača dopust vzet za ta teden? :)
Bougi, bougi!!!!!!
No, ja, kar bo pa bo........... Potem me ne bo potrebno aretirati zaradi mojega dolgega jezika.........
Ali morajo biti rimokatoličani???
Bravo!