Slovenija
61 ogledov

"50-letnik danes ni enak kot pred 60 leti"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nina 00:46 10.september 2012.

    Danes nekateri nimajo niti dovolj,da preživijo z meseca v mesecpovejtemi kako bodo še dodatno varčevali pri vseh šolanih,kot kaže tudi kupljenih dr. nimajo pojma kako rešiti državo.Uboga država in njihovi državljani s takimi politiki,dr.vseh vrst in baga naša lepa država,ki ...prikaži več so jo v 20ih letih izropali in totalo uničili tako,da od takih nimamo prespektive v boljše življenje.

  • markus 20:41 25.oktober 2014.

    Citiram: "Že zdaj je jasno: če bi imeli 70-letno povprečno starost pri upokojitvi, ne bi imeli nobenih težav pri financiranju dostojnih pokojnin."Ja, vi kot gospod, ki najbrž v življenju niste rabili resnično delati, bi verjetno res lahko "delali", ...prikaži več kot doslej (mešali meglo), tudi do smrti. Zaradi takšnih, kot ste vi, Slovenija tone vse globlje. A da povprečni 70-letnik ali 70-letnica lahko še normalno delata? Pa a ste padli na glavo ali se norčujete iz vseh tistih, ki resnično delajo?Ne gre za fizično pripravljenost, kako je kdo fit, kako ni fit, kakšno je zdravstvo, za katero se itak ve, da ni denarja in bomo kmalu kot ZDA, ko bo vse plačljivo. Enostavno pride do tega slej ko prej, ko enkrat oči, glava - možgani, odpovejo. Ne moreš več tako funkcionirati, kot takrat, ko si mlajši. Če bo Slovenija ravnala tako, da se bomo upokojevali šele pri 70-ih letih starosti, potem mladi lahko kar odidejo iz te države, ker bodo v tem primeru še težje našli zapo

  • markus 20:44 25.oktober 2014.

    slitev. Potem bodo čakali pol življenja na službo. :(Sicer pa realno - a si predstavljate poštarje, čistilke, gasilce, policiste, proizvodne delavce, vzgojiteljice, reševalce, varnostnike, medicinske sestre, gozdarje, varilce, mehanike, kirurge, poklicne voznike - šoferje delati pri 70-ih letih?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.