50 let ni nič posebnega sploh pa za ljudi , ki normalno vzdržujejo svojo kondicijo. Začne se nekje okoli 70 leta, pa še takrat če si telesno aktiven ni zdravstvenih težav, odvisno seveda tudi od genov. Ženska pri 50 letih… ...prikaži večh še vedno rada fuka , če je seveda zdrava. Joške pa če so lepi je pa vedno užitek pogledati in tako misli tudi njen mladoletni mož , če se tako nekako izrazim glede na razliko v letih , ki je kot sem videl na netu 16 let.
Močno sneženje v Italiji je v zadnjih 48 urah povsem ohromilo območje Primorskih Alp, od koder prihajajo osupljivi in hkrati nekoliko strašljivi prizori.
50 let ni nič posebnega sploh pa za ljudi , ki normalno vzdržujejo svojo kondicijo. Začne se nekje okoli 70 leta, pa še takrat če si telesno aktiven ni zdravstvenih težav, odvisno seveda tudi od genov. Ženska pri 50 letih… ...prikaži večh še vedno rada fuka , če je seveda zdrava. Joške pa če so lepi je pa vedno užitek pogledati in tako misli tudi njen mladoletni mož , če se tako nekako izrazim glede na razliko v letih , ki je kot sem videl na netu 16 let.
Zakaj bi naj mož bil srečnež? Ker, ima 16 let starejšo babo? Ali pa mogoče zato, ker ima denar, on pa lahko zapravlja, predvsem pri mlajših.
Fenomenalne,a spet eden potreben?
Poznam eno novinarko s.p.pa sem jo vprašal, če se kaj sekira ko piše take bedarije,pa je rekla,za te prfuknjence je vse dobr
Ji priporočam enodelne kopalke z elastanom...
Močno sneženje v Italiji je v zadnjih 48 urah povsem ohromilo območje Primorskih Alp, od koder prihajajo osupljivi in hkrati nekoliko strašljivi prizori.
zakaj naj bi bil moz srecnez, če se mu zena razkazuje na javnih mestih??? Ti Ir.K. pa malo se zamisli nad svojo spolno usmerjenost!
Verjetno je ena tistih, ki uporablja vaje za masažo prsi, ki jih je nekoč oglaševala S.Lendero.
Jaz mam pa fenomenalenga.
Ga tudi uporabljaš kaj?
Nekateri imajo žuljave roke bolj zaradi pisanja komentarjev..
Si mislil nase ender? Toma,ga,ne pa glih vsak dan.
https://www.youtube.com/watch?v=cG6ZJ_iXGjc