lepo da so jih prijeli .. a skoraj vsi ko se jih spusti na prostost so povratniki ... kr v moji okolici so taki trije ki so bili po 3 leta v zaporu ... so se vrnili na prostost in… ...prikaži več delali po starem ... sedaj so dobili vsak po 6 let ... ane vrjamem da bo zaleglo ...
Glede na to, da 70% policistov ne zna uporabljati orožja ni čudno, da se je to zgodilo. Zaradi neznanja uporabe orožja predstavlja orožje v njihovih rokah nevarnost!!
Ha, kaj Gorenjci spet švercajo rdečo papriko?
Naša lepa deželica je polna kriminalcev,zanima me samo strankarska opredeljenost teh ljudi
Ko bi tebe še kaj drugega zanimalo, kot politična usmerjenost, bi nam bilo prav v veselje.
kot bebsl si se rodil, kot bebsl živiš, kot bebsl boš tud podlegu
JAZ VERJAMEM DA SE TAVELIKIH SPLOH NE UPAJO LOTIT, PA CELO MESTO VE KDO SO.
Pel raj psa na sprehod, če ti ni že pobegnil.
Prodam 150 sadik konople in dobro vezo s Kolunbijo.
Dobr da mamo orožja vešče veterane. Pa še vso pamet majo, ker jo niso še nič nucal.
lepo da so jih prijeli .. a skoraj vsi ko se jih spusti na prostost so povratniki ... kr v moji okolici so taki trije ki so bili po 3 leta v zaporu ... so se vrnili na prostost in… ...prikaži več delali po starem ... sedaj so dobili vsak po 6 let ... ane vrjamem da bo zaleglo ...
uprav Kranj, Ljubljana, ??Nova Goirca??in kriminlistov iz kranjske, ??ljubljankse?? in ??novogoišče?? policijske uprave.?? Postopek usmerja kranjsko okrožno državno tožilstvo. pa usmerja kranjsko okrožno državno.??Ali Vam nagaja tipkovnica??
Glede na to, da 70% policistov ne zna uporabljati orožja ni čudno, da se je to zgodilo. Zaradi neznanja uporabe orožja predstavlja orožje v njihovih rokah nevarnost!!