Naj Počivalšek predno pametuje najprej osebno testira "masko" in sporoči izsledke: sta mu gumici prej kot se je zadušil pod to masko, odtrgali uhlje ali obratno. Hvala.
Daj Počivalšek teraj se v ... V prvih dveh mesecih boste spravili državo na kant, krivi bodo pa vsi drugi...najprej maske iz Bosne, sedaj iz sekret papirja, skratka denar mečete skozi okno in .
Kozjanski runkl pač, drugega ni bilo za pričakovati. Enkrat bo pač moral za podobna sramotna dejanja nekdo končno odgovarjati, brez zastaranja. Sramota kaj je Cerar privlekel v parlament.
Vstanite v suženjstvo zakleti,
ki jarem vas teži gorja.
Zdaj pravda stara v borbi sveti
vas kliče za prostost sveta.
Ta svet krivičnosti razbijmo,
do tal naj boj ga naš podre;
nato svoj novi svet zgradimo,
bili smo nič, bodimo vse!
Nisem vedel, da v Sloveniji že vsak lahko testira vse. Bil sem prepričan, da je samo Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje (SIQ, www.siq.si) tisti, ki lahko strokovno presodi, ali nek proizvod ustreza normativom.
but*ci, ki talate minuse. Cerifikat je javen dokument, ki ga minusarji žal ne poznate. Nevednost dotičnih ne boli, ostali se vam pa lahko samo smejimo.
@ovca.....si res ovca . Kdo je izdal certifikat ?
UKC je zapisal ,da niso ustrezne za zdravstvene delavce in ostale ki imajo opravka z drugimi osebami . Torej uporabne so samo za domače okolje v stanovanju ....verjetno za posedanje na WC školjki .
Leon,gospod,ki pociva ☺️. Za nepoducene pa, ce clovek ne ve,kaj je cerifikat in kateri proizvodi ga morajo imeti pa - blagor ubogim na duhu, trpi pa itak okolica 🤣
Do sedaj sem bil prepričan, da v Sloveniji lahko samo Slovenski inštitut za meroslovje in kakovost (SIQ) izda potrdilo, da je nekaj izdelano v skladu s standardi in smernicami. Očitno sem se motil.
Iz vrhunskega sekret papirja lahko izdelamo petslojne maske z elastiko. Cena "sitnica" 0,80 € za 100.000 kom. Koga moram poklicat? Počivalškovo sestrično, Toninovo mamo ali Janševega brata?
maske so menda dobre , samo cena pa , če kupiš sam serviete in gumice takoj vidiš kako nekateri služijo na račun nas davkoplačevalcev
maske so menda dobre ........to je rekel Počivavšek ....on je strokovnjak za maske ?
Odmaralšek,kot ga imenujejo ustašoti je največji gnoj med vsemi,takoj za plešastim dr.prištinskih veščin!
Naj Počivalšek predno pametuje najprej osebno testira "masko" in sporoči izsledke: sta mu gumici prej kot se je zadušil pod to masko, odtrgali uhlje ali obratno. Hvala.
te maske so dokaz kako nesposobno vlado imamo, res upam da bo imela zelo kratek rok trajanja ker drugače ne upam pomisliti kakšne bojo posledice
Povej mi alternativo sedanji vladi butec, Vsaki električar bi rekel, da je izolacija boljša od ozemljitve.
Daj Počivalšek teraj se v ... V prvih dveh mesecih boste spravili državo na kant, krivi bodo pa vsi drugi...najprej maske iz Bosne, sedaj iz sekret papirja, skratka denar mečete skozi okno in .
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
Kdaj bo konec tega sprenevedanja Počivavška in ostalih političnih parazitov ? SRAMOTA kaj počnejo z ljudmi !
Kozjanski runkl pač, drugega ni bilo za pričakovati. Enkrat bo pač moral za podobna sramotna dejanja nekdo končno odgovarjati, brez zastaranja. Sramota kaj je Cerar privlekel v parlament.
Vstanite v suženjstvo zakleti, ki jarem vas teži gorja. Zdaj pravda stara v borbi sveti vas kliče za prostost sveta. Ta svet krivičnosti razbijmo, do tal naj boj ga naš podre; nato svoj novi svet zgradimo, bili smo nič, bodimo vse!
😂 Lepo prosim, ne prodajat to drobnici, ker boš takoj Titov in Stalínof boljševik.
To je stara puntarska pesem ... .to ni komunistična .
Vem, se malce hecam.
Pa verjetno testirano na njegovih bikih....
Počivalšek, MAAARRRŠŠŠŠŠŠ!!!!!!
Naj jih začne nositi vlada in s tem naredi reklamo........
Nisem vedel, da v Sloveniji že vsak lahko testira vse. Bil sem prepričan, da je samo Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje (SIQ, www.siq.si) tisti, ki lahko strokovno presodi, ali nek proizvod ustreza normativom.
A so luknje vrtali z vrtalnim strojem,ali z luknjačem za papir,elastike pa so verjetno donirali kitajski prijatelji.....
Kje lahko vidim rezultate testov, ki so jih prestale te maske?
V Termah Podčetrtek !
but*ci, ki talate minuse. Cerifikat je javen dokument, ki ga minusarji žal ne poznate. Nevednost dotičnih ne boli, ostali se vam pa lahko samo smejimo.
@ovca.....si res ovca . Kdo je izdal certifikat ? UKC je zapisal ,da niso ustrezne za zdravstvene delavce in ostale ki imajo opravka z drugimi osebami . Torej uporabne so samo za domače okolje v stanovanju ....verjetno za posedanje na WC školjki .
Leon,gospod,ki pociva ☺️. Za nepoducene pa, ce clovek ne ve,kaj je cerifikat in kateri proizvodi ga morajo imeti pa - blagor ubogim na duhu, trpi pa itak okolica 🤣
Kak ste naivni to je vlada ka ropa narod...
Do sedaj sem bil prepričan, da v Sloveniji lahko samo Slovenski inštitut za meroslovje in kakovost (SIQ) izda potrdilo, da je nekaj izdelano v skladu s standardi in smernicami. Očitno sem se motil.
Iz vrhunskega sekret papirja lahko izdelamo petslojne maske z elastiko. Cena "sitnica" 0,80 € za 100.000 kom. Koga moram poklicat? Počivalškovo sestrično, Toninovo mamo ali Janševega brata?