Zveni noro ampak, ko imaš soseda, ki 4x zapre vrata, ko odhaja, da misliš, da grejo od hiše 4. Enako pri prihodu sproba vsa vrata po vsaj 2x in pride nazaj še 1x preverit ti je pa tudi lušno poslušati… ...prikaži več to treskanje z vrati!
Potem lahko kaznujemo čisto vse. Jaz bi bil kaznovan, ker sem preglasno zaprl vrata. Po drugi strani pa bi moral poslušati sosedovega psa, ki laja? Pa je pes precej bolj moteč, kot zapiranje vrat.
se strinjam.. tudi za lajanje psa, vreščanje sosedovih otrok, košenje trave ob praznikih, nedeljah itd. bi bilo potrebno izdajati kazni...vsak ima pravico do miru v svojem domu.
Ja, saj imaš lahko lep mir. Jaz živim na vasi, pa me nihče ne moti. Sosedi so več kot 100 m vstran. Če živiš v mestu pač moraš to vzeti v zakup. Ne pa kaznovati vsako neumnost, ki si jo lahko izmislijo.
Še dobro, da nimajo več jugotov. Pri teh si skoraj razbil vrata, da si jih zaprl 😁
Boljše bi bilo par sto evrov kazni, če z vrati udarijo v drug avto. Ker tam so pa ljudje dejansko oškodovani. Ne pa kaznovati takšne neumnosti.
Piloti baje plačajo 100 eur,če preglasno letijo.Butalci tudi v Nemčiji.
Očitno nimajo bedaki nobenih drugih problemov.
Tole je pa že pretiravanje, če je sploh res. Pri novinarjih tega nikoli ne veš.
Hitler se sigurno ni boril za take idijote
niti osvoboditelji ne
Naj si vsako teslo iz te vasi kupi Teslo in bo šlo vse potihem. Tud sosedovega otroka boš po tihem zbil....... 😡 😡 😡
Zveni noro ampak, ko imaš soseda, ki 4x zapre vrata, ko odhaja, da misliš, da grejo od hiše 4. Enako pri prihodu sproba vsa vrata po vsaj 2x in pride nazaj še 1x preverit ti je pa tudi lušno poslušati… ...prikaži več to treskanje z vrati!
Tako se vzdržuje ovce,samo za razliko, da so v nemčiji ovce dobro plačane
edino pravilno...to bi rabli tudi pri nas, ker so nekateri bedaki totalno neuvidevni in mislijo da so sami na svetu...
Potem lahko kaznujemo čisto vse. Jaz bi bil kaznovan, ker sem preglasno zaprl vrata. Po drugi strani pa bi moral poslušati sosedovega psa, ki laja? Pa je pes precej bolj moteč, kot zapiranje vrat.
se strinjam.. tudi za lajanje psa, vreščanje sosedovih otrok, košenje trave ob praznikih, nedeljah itd. bi bilo potrebno izdajati kazni...vsak ima pravico do miru v svojem domu.
Ja, saj imaš lahko lep mir. Jaz živim na vasi, pa me nihče ne moti. Sosedi so več kot 100 m vstran. Če živiš v mestu pač moraš to vzeti v zakup. Ne pa kaznovati vsako neumnost, ki si jo lahko izmislijo.
Solatar a veš kje je pa tiho vse,tam ti bi ziher pasalo vse ....pomisli saj si kr brihtn osebek p.s. začne se z črko T ....
solljatar,tebe pa res vse moti celo otroški živžav...pojdi v puščavo