A vi na Žurnalu res verjamete kaj pišete?Toliko bedarij na kupu,me že glava boli. Vztrajno se trudite,da nihče več nebo gledal vaš časopis.Kako lahko bizgecu kot Cerarju raste podpora?Spizdil je kot malo dete in kaj lahko naredi v naslednjem mandatu… ...prikaži več ko bodo isti in mogoče še večji problemi.Začnite pisti z svojo glavo in ne kaj rečejo Murgle.
Lahko dlate ankete kar naprej, vendar glede na to kdo vodi to državo, je vseeno ali gremo na volitve ali ne. Udbo mafija bo že nastavila svoje marionete in vse bo kot dosedaj. Zakaj? Ker v SLO živijo samo ovce!!!!!!!!!!
V teh anketah je bila večino časa zmagovalna SDS. Kdo je pa takrat delal ankete?. No ne se preveč razburjati, saj bodo kmalu volitve, ki so edina merodajna anketa.
Po duši sem nekje leva sredina. ampak menim, da je Cerar največji blefer od osamosvojitve. Prilašča si dosežke predhodnikov ali pa izvoznikov. Njegov minister za pravosodje je skušal nekaj narediti pri popravkih zakonov. Kar bi pa lahko premier naredil pa… ...prikaži več ni. Celo več. Gledal je stran. Največji amater, teoretik, brez sposobnosti praktičnega reševanja problemov.
Zadnjič se mi je neka državna ustanova kr sama najavila pismeno (gre za neko državno javnomenjski urad, katerega glavni capo je neka dr. Brina ) In so se povabili v goste, piše da celo 3 krat lahko pridejo na dom… ...prikaži večm in me povprašajo s kom se družim, imam internet ipd.
No ko je pripel dan D (sobota je bila) prizvoni neka zbegana ženska, seveda sem jo odpravil da pač nimam časa, ona da bi prišla lahko kasneje drugič ipd, sem rekel alo NIMAM CAJTA NIKOLI, za nobene ankete.
ne razumem kaj je smisel teh anket, oz. kdo sploh (brezplačno) odgovarja na vprašanja ... kadar me kdo pokliče za anketo, naprej vprašam, kaj dobim zato, če je odgovor nič, je zgodba zaključena, na svidenje
IZGUBLJAJO REČE MURGLE, živci vrejo, pritiska demenca, psihiatrija se polni, lekarne jim dostavljajo neomejene količne "praška" za pomiritev. A nič ne pomaga. RESNICA udarja čedalje bolj in boli, boli.....
plačajte pa bom odgovoril, sicer pa za te lopove imam samo en odgovor, za postrelt, banda lopovska, ko jebe volitve, grem rajš na 3 pivce za živce bom mel več od tega
A vi na Žurnalu res verjamete kaj pišete?Toliko bedarij na kupu,me že glava boli. Vztrajno se trudite,da nihče več nebo gledal vaš časopis.Kako lahko bizgecu kot Cerarju raste podpora?Spizdil je kot malo dete in kaj lahko naredi v naslednjem mandatu… ...prikaži več ko bodo isti in mogoče še večji problemi.Začnite pisti z svojo glavo in ne kaj rečejo Murgle.
Lahko dlate ankete kar naprej, vendar glede na to kdo vodi to državo, je vseeno ali gremo na volitve ali ne. Udbo mafija bo že nastavila svoje marionete in vse bo kot dosedaj. Zakaj? Ker v SLO živijo samo ovce!!!!!!!!!!
Točno tako vse je že določeno in pripravljeno tako da so volitve samo farsa za slovenske ovce ..... še malo pa bomo vsi meketali...
Dajte no, kdo dela te ankete? A jim sploh še kdo verjamem. Šarca napihujejo, SDS pa blatijo. Če kaj ima SDS vedno večjo podporo.
V teh anketah je bila večino časa zmagovalna SDS. Kdo je pa takrat delal ankete?. No ne se preveč razburjati, saj bodo kmalu volitve, ki so edina merodajna anketa.
ahahaha 1010 vprašanih...verjetno kr pri časniku delo...aahahaah fake ankete
Seveda gre za ankete plačane s strani SMC ...................
oz. levih veljakov...
Po duši sem nekje leva sredina. ampak menim, da je Cerar največji blefer od osamosvojitve. Prilašča si dosežke predhodnikov ali pa izvoznikov. Njegov minister za pravosodje je skušal nekaj narediti pri popravkih zakonov. Kar bi pa lahko premier naredil pa… ...prikaži več ni. Celo več. Gledal je stran. Največji amater, teoretik, brez sposobnosti praktičnega reševanja problemov.
Bravo si le dojel Jakec, upam da ne boš še kakšnega takšnega "Mesije" oz novega obrazka volil in padel spet na staro foro
Zadnjič se mi je neka državna ustanova kr sama najavila pismeno (gre za neko državno javnomenjski urad, katerega glavni capo je neka dr. Brina ) In so se povabili v goste, piše da celo 3 krat lahko pridejo na dom… ...prikaži večm in me povprašajo s kom se družim, imam internet ipd. No ko je pripel dan D (sobota je bila) prizvoni neka zbegana ženska, seveda sem jo odpravil da pač nimam časa, ona da bi prišla lahko kasneje drugič ipd, sem rekel alo NIMAM CAJTA NIKOLI, za nobene ankete.
Upam da v vasednjem parlamentu ne bo DEsusa, SMC-ja, SD-ja, najraje bi videl da tudi SDS-a ne ampak to je bolj pobožna želja.
Skipi Pa vol komedijanta pol ma v tazadno zlez.
ne razumem kaj je smisel teh anket, oz. kdo sploh (brezplačno) odgovarja na vprašanja ... kadar me kdo pokliče za anketo, naprej vprašam, kaj dobim zato, če je odgovor nič, je zgodba zaključena, na svidenje
IZGUBLJAJO REČE MURGLE, živci vrejo, pritiska demenca, psihiatrija se polni, lekarne jim dostavljajo neomejene količne "praška" za pomiritev. A nič ne pomaga. RESNICA udarja čedalje bolj in boli, boli.....
ma kakšna resnica neki, to je sam blef, sama igra
Cmerar lahko samo jezdi metlo in to na večno smetišče.
plačajte pa bom odgovoril, sicer pa za te lopove imam samo en odgovor, za postrelt, banda lopovska, ko jebe volitve, grem rajš na 3 pivce za živce bom mel več od tega