Skupni imenovalec vsega je KRIVOSODJE kot največkrat poudarjajo protestniki pred sodišči ,ki pa jih nihče ne sliši (noče slišat). V Sloveniji je možno vse zakone in določila spremeniti s pomočjo pritožb in "priznanih" odvetnikov ! Najprej je potrebno spremeniti sodno… ...prikaži več zakonodaja in izbrisati tisto največkrat zlorabljeno SODBA V IMENU LJUDSTVA in zapisati ime in priimek tistega ,ki bo kasneje ugotovljene napake plačal ! Tudi imenovanje Ustavnih sodnikov mora biti odločeno z volitvami .
Ja res je. Samo če pogledaš kako je krivosodje hotelo soditi najboljšemu ravnatelju v državi, se ti obrne želodec!!! Sigurno pa je še več kriv tisti inšpektor, ki je vse to zakuhal, ker ni imel pojma in sreča je, da so ga nagnali.
Samo to bom rekel: na začetku sem bil skeptičen glede njega, do zdaj me ni razočaral. končno en politik - za razliko od jeguljastega precednika Borata - ki ima jajca, ki pove, kar nekaterim gre, čeprav ni vedno po godu… ...prikaži več vsem. Pravo nasprotje odurni slovesnki politčni kliki, v kateri prednjačita SĐS in SD.
Kaj je kakšen projekt ali dogovor, da SDS (JJ) ne bi bil proti? Kaj tega JJ ne morete odstranit?
Če ne bi bilo njega, bi dobila SDS zdaleč največ glasov. Program imajo v redu, samo vrh treba zamenjat. Še jaz bi jih volil.
Mene bi tudi-skoraj. To, da je Alenka dobila brco v ta zadnjo, je morda dobro. Slabo pa je zato, ker s tako brco Alenka ne more uresničiti obljube upokojencem, ki jo je dala pred volitvami. Alenka je pač brco dobro… ...prikaži več prenesla, ker hoče na vsak način biti pri koritu. Kako bo pa potem ko bo brco dobil Židan (sigurno bi si to zaslužil) ali Cerar, ki si to res zaslužita pa je čisto druga zadeva, ker bosta onadva začela brcati nazaj. Sramota je tudi za Šarca, da je prišel za premierja samo zato, ker je
moral združiti Sodomo in Gomoro. Da ta vlada obstoja je krivo samo to, da vsi v vladi hočejo biti pri koritu in se okoristiti!!! Še Levica je morala poklekniti.
politična mineštra, proporcionalni volilni sistem ali večni demos, sd, lds ... pa vedno več ali manj isti osebki, pri koritu, kjer ni pravega šefa in zato mamo kar imamo
Še bolj natančen je kazenski zakonik, ki kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije
No,če to zgoraj drži,potem je treba Šarca ovadit,ker dela sramoto Sloveniji.
Skupni imenovalec vsega je KRIVOSODJE kot največkrat poudarjajo protestniki pred sodišči ,ki pa jih nihče ne sliši (noče slišat). V Sloveniji je možno vse zakone in določila spremeniti s pomočjo pritožb in "priznanih" odvetnikov ! Najprej je potrebno spremeniti sodno… ...prikaži več zakonodaja in izbrisati tisto največkrat zlorabljeno SODBA V IMENU LJUDSTVA in zapisati ime in priimek tistega ,ki bo kasneje ugotovljene napake plačal ! Tudi imenovanje Ustavnih sodnikov mora biti odločeno z volitvami .
Ja res je. Samo če pogledaš kako je krivosodje hotelo soditi najboljšemu ravnatelju v državi, se ti obrne želodec!!! Sigurno pa je še več kriv tisti inšpektor, ki je vse to zakuhal, ker ni imel pojma in sreča je, da so ga nagnali.
Pravilno! Šarec samo tako naprej. Red mora biti.
Aha red mora biti. Tudi če je slab. Samo da ni kaos. Je pa zelo blizu.
ah kje no...cirkusant iz vaških veselic vodi državo...
Ne vem če zna polovico klobase razdeliti na dva kosa.
Samo to bom rekel: na začetku sem bil skeptičen glede njega, do zdaj me ni razočaral. končno en politik - za razliko od jeguljastega precednika Borata - ki ima jajca, ki pove, kar nekaterim gre, čeprav ni vedno po godu… ...prikaži več vsem. Pravo nasprotje odurni slovesnki politčni kliki, v kateri prednjačita SĐS in SD.
Idiot srednjega veka
ja murgle šola
Kaj je kakšen projekt ali dogovor, da SDS (JJ) ne bi bil proti? Kaj tega JJ ne morete odstranit? Če ne bi bilo njega, bi dobila SDS zdaleč največ glasov. Program imajo v redu, samo vrh treba zamenjat. Še jaz bi jih volil.
Me je Šarec kot predsednik vlade zelo pozitivno presenetil do sedaj.
Mene bi tudi-skoraj. To, da je Alenka dobila brco v ta zadnjo, je morda dobro. Slabo pa je zato, ker s tako brco Alenka ne more uresničiti obljube upokojencem, ki jo je dala pred volitvami. Alenka je pač brco dobro… ...prikaži več prenesla, ker hoče na vsak način biti pri koritu. Kako bo pa potem ko bo brco dobil Židan (sigurno bi si to zaslužil) ali Cerar, ki si to res zaslužita pa je čisto druga zadeva, ker bosta onadva začela brcati nazaj. Sramota je tudi za Šarca, da je prišel za premierja samo zato, ker je
moral združiti Sodomo in Gomoro. Da ta vlada obstoja je krivo samo to, da vsi v vladi hočejo biti pri koritu in se okoristiti!!! Še Levica je morala poklekniti.
ahahhahaha
mefisto, samo ne tvoj pleško - slo šiptar
politična mineštra, proporcionalni volilni sistem ali večni demos, sd, lds ... pa vedno več ali manj isti osebki, pri koritu, kjer ni pravega šefa in zato mamo kar imamo
DAJTE BLUZIČI ŠE KAJ NAPISAT O TEM,KAR SE DOGAJA V FANCIJI.NE SKRIVAJTE PRAVIH NOVIC PRED FOLKOM.
Še bolj natančen je kazenski zakonik, ki kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije No,če to zgoraj drži,potem je treba Šarca ovadit,ker dela sramoto Sloveniji.
Ko je bil pri Kurtzu je le ta izjavil, da bo januarja Avstrija zaprla mejo s SLO, ce bomo podpisali marakes. Kaj je pa to, sarc?
Gorje Sloveniji in Slovencem, če bo Šarec ostal na oblasti do konca mandata.
Mene pa Šarec ni prav nič presenetil ali razočaral. Je navaden nesposoben ideološki protežiranec.
Diktator in še cenen demagog. Resno vam povem, da se nam zelo slabo piše!
Mama ti je demagog, fotr pa demagoginja
mefisto, jaz ti pa resno povem da dokaži če vidiš v prihodnost da lahko to trdiš, drugače pa ne jamraj.
ma sej ma prov mefisto..cirkus gre dalje...