Šarec je pospravil vse srboriteže pod klobuk . Verjamem ,da so desnosučne stranke jezne zaradi nesposobnosti sestave vlade , ampak kdo nima jajc je baba . Hihihihi
Šarcu ti naši politikanti ne sežejo niti više od povrnjice na njegovih podplatih. Končno en politik kot bi morali biti vsi, ki pove kar misli. Desnosučni pa v jok.
Edini uspeh Šarca je, da je dvignil plače v javnem sektorju. Povprečna neto plača v javnem sektorju za mesec februar je 1276 EUR, v zasebnem sektorju pa 1030 EUR (podatki SURS). Očitno zanj obstaja samo javni sektor, ostalim pa deli… ...prikaži večli le drobtinice. Najbolj pa je pozabil na upokojence.
Me prav zanima kakšna je bila udeležba v parlamentu. Ti tiči se ne zavedajo da je to njihova služba in udeležba je , da ne rečem, obvezna.
Nč bat- NI obvezna... za to pa je tako, kakor je..
Šarec je pospravil vse srboriteže pod klobuk . Verjamem ,da so desnosučne stranke jezne zaradi nesposobnosti sestave vlade , ampak kdo nima jajc je baba . Hihihihi
Šarec, prmejdun, vedno bolj si mi všeč, pa naj desnaki kokodakajo kolikor hočejo!
Šarcu ti naši politikanti ne sežejo niti više od povrnjice na njegovih podplatih. Končno en politik kot bi morali biti vsi, ki pove kar misli. Desnosučni pa v jok.
Kje si bil Logarčič ko ste bili desna golazen na ablasti?
Gospod Šarec tudi meni ste čedalje bolj všeč. Še posebej zato ker poveste jojotovim podrepnikom naravnost kar jim gre. Le tako naprej.
SDS mafija zopet dela vse, da vlada ne bi uspela........iz mandata v mandat enako.......
končno je Jnša naletel na nekoga, ki mu je kos.........ave Šarec
Izgled Logarjeve lobanje človeka pusti odprtih ust
grd je ko smrt.......pa saj je janša tudi........obema se pozna, da so predniki Albanci.......kar ni nič slabega.........tako pač je
Janša pride v službo enkrat na mesec.........ampak ne vsak mesec..........
Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top
Edini uspeh Šarca je, da je dvignil plače v javnem sektorju. Povprečna neto plača v javnem sektorju za mesec februar je 1276 EUR, v zasebnem sektorju pa 1030 EUR (podatki SURS). Očitno zanj obstaja samo javni sektor, ostalim pa deli… ...prikaži večli le drobtinice. Najbolj pa je pozabil na upokojence.
normalno, da je višja saj je izobrazba visokošolska v povprečju........bemti ti si pravi volilec SDSa.......glup ko moj urac
robip44 ti pejd na dob in tvoji levuharji ker za drgam niste
ni placa so tam sami desničarski kriminalci.......
hehe. robip44... lepa :)