Za predsednika sem mu dal glas, vodit krdelo volk... pardon, voditi skupino uglednih politikov, pa čisto neka drugega. Če bi hotel kaj pozitivnega naredit, bi moral dobit verjetno kar večino. Pa je potem še problem, kjer pa bo našel okoli… ...prikaži več toliko poštnjakov in kompetentnih. Ampak ta problem imajo itak vsi.
slovenski Makron, ne slovenski makron. Ni pa opazil, da so Makrona že spoznali kot napako.
B.P. ali lahko razložiš, kaj si hotel povedati v naslovu.
In volilci ga bodo skoraj gotovo izvolili, mogoče celo postane mandatar. Očitno SLO volilcem še ni dovolj revščine in hočejo ŠEEEEEEEEEEEE...
In koga ti predlagaš za mandatarja? Ali znaš samo nabijat brez konstruktivnih predlogov?
igorgeus -kaj tebi ni jasno.Nabij se z tvojo rdečo glavo v prvi kandelaber.
Kaj pa ti veš kako glavo imam jaz? Če nimam identičnih misli kot ti, še ne pomeni, da so rdeče. IQ20.
Ene še vedno ni izučilo, človek ne more verjeti kakšni tumeljni živijo med nami.
Eni še vedno živijo v "če nisi z nami, si proti nam", istočasno pa nabijajo o demokraciji, ki je s tem sloganom nezdružljiva.
Me zanima koliko socialcev je v njegovi občini in ali bo on še ena beda več v parlamentu.
Za predsednika sem mu dal glas, vodit krdelo volk... pardon, voditi skupino uglednih politikov, pa čisto neka drugega. Če bi hotel kaj pozitivnega naredit, bi moral dobit verjetno kar večino. Pa je potem še problem, kjer pa bo našel okoli… ...prikaži več toliko poštnjakov in kompetentnih. Ampak ta problem imajo itak vsi.
Saj ni pomembno kdo je mandatar, samo JJ ne sme biti. Tako piše v rdečih knjigah.
Sicer ne vem,če piše v kakšnih knjigah,ampak vsak normaln Slovenc tega plešastega Jastreba ne bo volil!
Bo verjemi, vsi ga bodo volili, zakaj je lepo napisal mirror.
Ne, to narekuje poznavanje sveže zgodovine in tega osebka ter zdrava pamet.
Mladi Kućan