Potem, ko so v SDS lepo poskrbeli zase, nam pred novimi volitvami s sloganom "Zate" obljubljajo, da bodo tokrat delali za nas. Upam, da ne bodo zmagali, ker potem bo še več za njih in še manj za nas!!
Če pogledamo biografijo nekaterih "zapriseženih" članov SDS imajo vsi partijske izkaznice od Ivana do Jožefa in mislim, da so največji osmoljenci tisti ,ki so stavili na konja s "hendikepom". Slovenci pamet v roke .
Aja.. saj res.. kaj pa je z več milijonsko luknjo v NLB?? Seveda našega davkoplačevalskega denarja??? Tam je pa ropala rdeča golazen in je vse legalno, kajne??
... pa nisem JJ fan, niti najmanj... le ka K.... mi gredo ti vaši rdečkarji, ki ropajo že več, kot 70 let a nikom ništa. Ovce jih p akar volite še naprej.
Pravzaprav luknja v NLB je nastala med leti 2004 in 2008, se še spomniš? Pa ne pravim da so levaki angelčki, seveda, da so tudi levaki izkoristili ta položaj.
Bojovi,pa si kar sam izlušči rdeče in črne kreditojemalce.Mislim,da več kot dva tri boš težko našel.Velika večina je "naših" iz F21.Ne nabijajte o enih in drugih,VSE je treba preganjat in jih pravično kaznovat,ne pa neke milostne kazni po 2 do… ...prikaži več 5 let,za težke milijone.
Potem, ko so v SDS lepo poskrbeli zase, nam pred novimi volitvami s sloganom "Zate" obljubljajo, da bodo tokrat delali za nas. Upam, da ne bodo zmagali, ker potem bo še več za njih in še manj za nas!!
Če pogledamo biografijo nekaterih "zapriseženih" članov SDS imajo vsi partijske izkaznice od Ivana do Jožefa in mislim, da so največji osmoljenci tisti ,ki so stavili na konja s "hendikepom". Slovenci pamet v roke .
Če bi se Janez manj ukvarjajl z sabo, bi mogoče SDS še kaj naredu.Takih neumnosti še jaz ne naredim,pa sem navaden smrtnik.
Ivan in njegova ESDEES pralnica delujeta s polno paro. Ampak s tako malimi zneski vsake kvatre, denar ne bo opran še vsaj 50 let.
itaq sedaj bi si ga kao izposojali in pozabili vrniti. to jim je verjetno svetoval bosanski finančn ičarovnik in Janšev sotrpin z doba
Menda je vse to dovoljeno v Norčavem kraljestvu Belega panterja ! Morda pa tega ni vedel ?
TOTI JANEZ JANŠA PA RES JEBE TOTE SMRDLJIVE KOMUNAJZERJE V BUČO ZABITO
Pozabili ste napisat,da je Bosanka stara 32 let.Prosim,da popravite napako.
Aja.. saj res.. kaj pa je z več milijonsko luknjo v NLB?? Seveda našega davkoplačevalskega denarja??? Tam je pa ropala rdeča golazen in je vse legalno, kajne??
... pa nisem JJ fan, niti najmanj... le ka K.... mi gredo ti vaši rdečkarji, ki ropajo že več, kot 70 let a nikom ništa. Ovce jih p akar volite še naprej.
Pravzaprav luknja v NLB je nastala med leti 2004 in 2008, se še spomniš? Pa ne pravim da so levaki angelčki, seveda, da so tudi levaki izkoristili ta položaj.
Tudi tam ima esdees umazane parklje zraven
1.) Cerkvi (Zvon ENA - 126 milijonov €) 2.) Zidarju (SCT - 84 milijonov € nevrnjenega kredita) 3.) Tovšakovi (Vegrad - 85 milijonov € nevrnjenega kredita) 4.) Črnigoju (Primorje - 72 milijonov € nevrnjenega kredita) 5.) Radošu Lipanjetu (Kraški zidar… ...prikaži več -23 milijonov € nevrnjenega kredita) 6.) Blažu Miklavčiču in bogati družini Petek iz Maribora (Konstruktor - 32 milijonov € nevrnjenega kredita) 7.) Pavčku (Viator Vektorja - 51 milijonov € nevrnjenega kredita) 8.) Bavčarju (Istrabenz - 20 milijonov
Bojovi,pa si kar sam izlušči rdeče in črne kreditojemalce.Mislim,da več kot dva tri boš težko našel.Velika večina je "naših" iz F21.Ne nabijajte o enih in drugih,VSE je treba preganjat in jih pravično kaznovat,ne pa neke milostne kazni po 2 do… ...prikaži več 5 let,za težke milijone.
@matermila, jaz sem jih že izluščil, zato pa sem nehal voliti, če pa bom volil bom pa piratsko stranko, ker vem, da tam ni nobenih politikov notri.