Vsekakor iz Primorske, ker tam mu je pač naravno okolje to se ve, iz Primorske se je potem razširil po Afriki in drugod. Uaaaa ..... V ITALIJI!!! se je najprej pojavil v Evropi, tam pa je prišel s pomočjo GLOBALIZACIJE… ...prikaži več in rabljenih pnevmatik. Sedaj je idealen prenašale virusa zahodnega nila in pa jasno malarije, s katero pa zaenkrat še niso okuženi.
Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od doma na internetu. Sem redni univerzitetni študent in samo delam to delo v mojem času samo 20 do 25 ur… ...prikaži več na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem gaa p0skusil. To je tisto, kar počnem ...
........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com
Ne vem sicer od kje ideja, da sicer ne pikajo med gibanjem, ampak vedno pridem najbolj popikan iz teka .... štartam iz klimatiziranega stanovanja, torej jih zagotovo ni v stanovanju .... že po par 100m je razlika in me vse… ...prikaži več srbi, odvisno tudi od ure sicer ...
A res? Zanimivo, ker komarji sovražijo že rahel vetrič. Recimo tam kjer ni komarnikov, se mi zaščitimo z ventilatorjem. Če čisto rahel vetrič je dovolj, da nismo ponoči popikani.
Pravi ubožci ste mestni gospodje. Mi se s tigrastimi komarji ukvarjamo že cca 10 let in poznam rešitev zanje. Med gibanjem dvomim da me je že kakšen pičil...torej pičujo samo lenuhe.
Vsekakor iz Primorske, ker tam mu je pač naravno okolje to se ve, iz Primorske se je potem razširil po Afriki in drugod. Uaaaa ..... V ITALIJI!!! se je najprej pojavil v Evropi, tam pa je prišel s pomočjo GLOBALIZACIJE… ...prikaži več in rabljenih pnevmatik. Sedaj je idealen prenašale virusa zahodnega nila in pa jasno malarije, s katero pa zaenkrat še niso okuženi.
Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od doma na internetu. Sem redni univerzitetni študent in samo delam to delo v mojem času samo 20 do 25 ur… ...prikaži več na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem gaa p0skusil. To je tisto, kar počnem ... ........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com
Samo malo še počakaj ,da se nova vlada konsolidira in ustanovi ministrstvo za komarje .
Če narediš mesto na močvirju, so komarji pač bonus, ki ti pripada.
Zažgeš kavni zorc in zrihtaš komarnike na okna... med gibanjem te pa itak ne pikajo.
Ne vem sicer od kje ideja, da sicer ne pikajo med gibanjem, ampak vedno pridem najbolj popikan iz teka .... štartam iz klimatiziranega stanovanja, torej jih zagotovo ni v stanovanju .... že po par 100m je razlika in me vse… ...prikaži več srbi, odvisno tudi od ure sicer ...
A res? Zanimivo, ker komarji sovražijo že rahel vetrič. Recimo tam kjer ni komarnikov, se mi zaščitimo z ventilatorjem. Če čisto rahel vetrič je dovolj, da nismo ponoči popikani.
Pravi ubožci ste mestni gospodje. Mi se s tigrastimi komarji ukvarjamo že cca 10 let in poznam rešitev zanje. Med gibanjem dvomim da me je že kakšen pičil...torej pičujo samo lenuhe.
biznis je biznis v laboratorijih vzgojene azijske komarje po možnosti okužene z virusi stresajo po EU farmacevtske korporacije kar z letali
zarota kaj ne,nekateri imate glavo samo za okras