Le zamislite si koliko staršev pusti verskega izražanja in pozavestnega vsiljevanja spolne nagnjenosti družbi ki je v preteklosti prelivala kri zaradi vere, ki v končni fazi ni nič drugačna od islamskih skrajnežev.
Trdim, da v cerkveni inštituciji (ne v veri !!) iščejo zatočišče predvsem tisti, ki so "drugačni", katere družba ne bi sprejela kot drugačne, tisti, ki si ne upajo izpostaviti svoje nravi, zato pobegnejo v varen pristan spoštovane inštitucije, zato se… ...prikaži več tam kopiči vse kar ne bi smelo, vsaj zaradi vzroka ne. Ker normalen moški, težko zavrže željo po spolnosti, partnerju in družini zaradi klica vere. "Drugačen" pa lažje igra vlogo duhovnega očeta kot partnerja in pravega očeta.
Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno… ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletnii strani z lahkoto dobi več dohodka
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com
Dr. Rugelj je že pred leti rekel, da je vsak tretji moški peder. Če ne odkrit, pa vsaj prikrit. In zakaj bi bil kler kaj drugačen? Načeloma me ne motijo dokler jih ne vidim, vendar jih odkrito ne maram.
Ma to je spet eno natolcevanje. Verjamem pa da jih ima vsaj 80% psihične probleme zaradi zatrte seksualnosti, ki je prirojeno pomembna komponenta človeške duševnosti, ne glede na usmerjenost. Preostali so aseksualci ki s tem pač nimajo težav in so… ...prikaži več se tudi nekako skoncentrirali v duhovniških vrstah.
Briga me za geje med njimi, lahko so tudi vsi, samo pedofile naj odstranijo čisto vse.
Pet od štirih duhovnikov so geji ..............tako bo prav .
Le zamislite si koliko staršev pusti verskega izražanja in pozavestnega vsiljevanja spolne nagnjenosti družbi ki je v preteklosti prelivala kri zaradi vere, ki v končni fazi ni nič drugačna od islamskih skrajnežev.
Trdim, da v cerkveni inštituciji (ne v veri !!) iščejo zatočišče predvsem tisti, ki so "drugačni", katere družba ne bi sprejela kot drugačne, tisti, ki si ne upajo izpostaviti svoje nravi, zato pobegnejo v varen pristan spoštovane inštitucije, zato se… ...prikaži več tam kopiči vse kar ne bi smelo, vsaj zaradi vzroka ne. Ker normalen moški, težko zavrže željo po spolnosti, partnerju in družini zaradi klica vere. "Drugačen" pa lažje igra vlogo duhovnega očeta kot partnerja in pravega očeta.
Koliko pa pedofilov?
Pet od štirih.
Že eden je preveč!
Potem je Rode v manjšini! Sin je dobil kar lepo doto.
Ta peti je pa otročičkojebec!!
Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno… ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletnii strani z lahkoto dobi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com
Dr. Rugelj je že pred leti rekel, da je vsak tretji moški peder. Če ne odkrit, pa vsaj prikrit. In zakaj bi bil kler kaj drugačen? Načeloma me ne motijo dokler jih ne vidim, vendar jih odkrito ne maram.
Ja, ze v clanku pise, bolj kot je intenzivno odklonilno stalisce, bolj zagotovo je peder. Kdor nekaj ni, je indefirenten to tega, tistega
Čista petka,ker ta peti je ponavadi v tistem velikem sodu z luknjo....
Nič hudega ! Glavno da niso pedofili !!!
Torej greš na parado ponosa ?
Ma to je spet eno natolcevanje. Verjamem pa da jih ima vsaj 80% psihične probleme zaradi zatrte seksualnosti, ki je prirojeno pomembna komponenta človeške duševnosti, ne glede na usmerjenost. Preostali so aseksualci ki s tem pač nimajo težav in so… ...prikaži več se tudi nekako skoncentrirali v duhovniških vrstah.
točno tako