To kar je pojasnil Paul še kako drži, zanimivo je da tega ne dojamejo današnji tekmovalci, odnosno njihovi trenerji...
Prepovedati karving. Navadne plohe namazati z voskom in tekma. Aja, to je bilo pred 100 leti. Vsi bi radi milijonske zaslužke in da bi jih božali v vati. V parih sezonah bi radi zaslužili za hotel ali restavracijo.
Članka niti ne bom bral. Dovolj je bilo že, da sem prebral, da gre za "legendarnega" smučarja. Legendarnega za koga. Za Žurnal?
hm, tale legenda res ni franc klamer je pa vseeno legenda. in kar pove kar drži, pa čeprav objavi ž24.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
To kar je pojasnil Paul še kako drži, zanimivo je da tega ne dojamejo današnji tekmovalci, odnosno njihovi trenerji...
Prepovedati karving. Navadne plohe namazati z voskom in tekma. Aja, to je bilo pred 100 leti. Vsi bi radi milijonske zaslužke in da bi jih božali v vati. V parih sezonah bi radi zaslužili za hotel ali restavracijo.
Članka niti ne bom bral. Dovolj je bilo že, da sem prebral, da gre za "legendarnega" smučarja. Legendarnega za koga. Za Žurnal?
hm, tale legenda res ni franc klamer je pa vseeno legenda. in kar pove kar drži, pa čeprav objavi ž24.