kaj je pa to takega zdrahovič v karieri dosegel razen tega da je same zdrahe po klubih zganjal. niti iz enga kluba ni odšel da ga ne bi dobesedno vrgli ven
ZZ in Mamić sta si enaka vse so drugi krivi samo ta Velikana dobre kapljice Ne ?zdaj pa naj pokažeta kdo bo CAR v naslednjih dveh tekmah ? - POČAKAJMO-
Mah kaj se eni razburjajo, sej jim je Mile lepo povedal, enkrat niso strelal na gol v celi tekmi, kaj me tle sodnik veze, ajde da bi sodnik spregledal napako ko je bil kakšen igralec pred golom pa ge je… ...prikaži več kdo pofavlal bi še zastopil tko pa niti blizu niso prišli.
Bravo Mile, dobr si mu ga zaprdio :)
zlatko je za mileta doktor nogometa
ne vem, če bo zdrahović razumel Miletov inteligentni odgovor. Morda bi moral dodati še "čuj" :))
ko bo mile dosego to kaj je dosego gospod Zahovič se oglašajte plakatarji upam da jih mate vsaj v 3D obliki da lepše zgledajo če že nimate pravih =)
ja, Mileta res niso podili iz kluba, kot so vašega zdrahota. Menda so grki še vedno jezni.
...če bi imel kaj pameti, bi bil sedaj drugje, ne pa se kregal na slovenske sodnike!!!!!
ka te bo zaho reko na to
kaj je pa to takega zdrahovič v karieri dosegel razen tega da je same zdrahe po klubih zganjal. niti iz enga kluba ni odšel da ga ne bi dobesedno vrgli ven
dej ne zezite se k nam bo zaho kupu šmarno goro pa ne bomo mogli gor ;)
ZZ in Mamić sta si enaka vse so drugi krivi samo ta Velikana dobre kapljice Ne ?zdaj pa naj pokažeta kdo bo CAR v naslednjih dveh tekmah ? - POČAKAJMO-
Mile je za Zdrahoviča gospod!
Mah kaj se eni razburjajo, sej jim je Mile lepo povedal, enkrat niso strelal na gol v celi tekmi, kaj me tle sodnik veze, ajde da bi sodnik spregledal napako ko je bil kakšen igralec pred golom pa ge je… ...prikaži več kdo pofavlal bi še zastopil tko pa niti blizu niso prišli.
tale primitiven slovenski fuzbal mi gre na kozlanje!!! Obnašajo se eni in drugi k kreteni v bistvu se pa grejo nek blokovski fusbal...fuuuj!?
če za provokacije in ostalo svinjanje rabiš doktorat, pol drži, drugač pa ne :P