Ne bi smela, ker so dali denar preden so prodali, a tam 3 milijone so vložili, prodali pa za 100 jurjev. Kolikor sem slišal ali bral če sem si zapomnil, potem ne smejo več 10 let, to je tam do… ...prikaži več leta 2021 nekje.
@Križar denarja ni dala direktno, ampak ga daje, ko po svinjskih cenah letajo v Bruselj. Če sem si zapomnil so cene take, da za ta denar lahko letiš na Tajsko.
Snežinko verjamem, da želiš dobro Adrii, v tvoje dobro pa ne pretiravaj s ceno (min. 2000€). S Turkish Airlines namreč lahko letiš v Bangkok od 530€ naprej iz Ljubljane preko Carigrada/Istambula.
Ne vem, kolega je šel na Tajsko, pa vem da je res poceni plačal avion. Sicer se ne spomnim več vsega, s kom je letel, spomnim se da preko Dubaja. Ja s kako redno linijo ne boš prišel ravno za… ...prikaži več ta denar, ampak da se priti če se znajdeš. Sem gledal za soboto, pa ima Finnair ceno 451 evrov, Lufthansa 825 evrov, Turkish Airlines 460 evrov, to ima Kompas v ponudbi.
Snežinko Minimum 2.000 evrov. A ti bi zlate sedeže, pa še stevardeso, da ti ga celo pot vleče ?
Adrija je tradicionalni slo prevoznik...tako da tole sranje ki ga pocne nemore biti nikakrsno presenecenje ...presenecenje je to da se se vedno dobijo obesalniki ki rezervirajo let z tole polomijo.
Kje pa živiš.Pri nad že dolgo ni zamud z avtobusi in vlaki,sploh pa ne nekajurnih.Poleg tega so si napisali v pravilnike kako in kaj ti pripada ob zamudah.
Idiotski članek poln polulizma z anonimnim novinarjem, ki verjetno to sploh ni. Katastrofa v zraku ima popolnoma druge razsežnosti kakor te o katerih govori ta članek. Katastrofa je naprimer tudi Žurnal24.
A ko avtobus al muzejski vlak zamuja al ga ni,tut zahtevate kosilo,pa šunknžemle in povračilo stroškov??Pejte vsi,k mate tolk za šimfat u.................................
Svaka ti čast, če pogojuješ "dobro življenje" in človekove pravice z letalskim prevozom... da ni bilo ni za kupit, da so nedolžne pobijali in metali v arest tebi ni važno. Zagotovo si bil eden njih, kajne?
jugoslavija.....ko si je moral jugoslovan zvitke nicvrednega dinarja utikat v tazadnjo ko je hotel iz te preklete yuge da mu niso druzeti na carini vse pokradli.
Mene bolj zanima,komu nemški lastnik polni žepe, ker milijonska državna pomoč prodani firmi ne bi smela priti v poštev....
A so kje slišal,da je država dala dnar letos??
Ne bi smela, ker so dali denar preden so prodali, a tam 3 milijone so vložili, prodali pa za 100 jurjev. Kolikor sem slišal ali bral če sem si zapomnil, potem ne smejo več 10 let, to je tam do… ...prikaži več leta 2021 nekje. @Križar denarja ni dala direktno, ampak ga daje, ko po svinjskih cenah letajo v Bruselj. Če sem si zapomnil so cene take, da za ta denar lahko letiš na Tajsko.
Narobe si si zapomnil. Let v bangkok za 400 € lahko samo sanjaš, najceneje je cca.2000€. A ne bi raje prej preveril, preden verjameš traparije?
fiston@za 400 ojrotov na Tajsko samo z Zeppelinom al pa balonom,pa še to stand by servis,ki pa vemo(vsaj jest vem)pomeni!
Snežinko verjamem, da želiš dobro Adrii, v tvoje dobro pa ne pretiravaj s ceno (min. 2000€). S Turkish Airlines namreč lahko letiš v Bangkok od 530€ naprej iz Ljubljane preko Carigrada/Istambula.
snezinko daj se opismenit no !!!
Ne vem, kolega je šel na Tajsko, pa vem da je res poceni plačal avion. Sicer se ne spomnim več vsega, s kom je letel, spomnim se da preko Dubaja. Ja s kako redno linijo ne boš prišel ravno za… ...prikaži več ta denar, ampak da se priti če se znajdeš. Sem gledal za soboto, pa ima Finnair ceno 451 evrov, Lufthansa 825 evrov, Turkish Airlines 460 evrov, to ima Kompas v ponudbi. Snežinko Minimum 2.000 evrov. A ti bi zlate sedeže, pa še stevardeso, da ti ga celo pot vleče ?
Nesramni so, brez kančka spoštovanja, lete pa združujejo tik pred odhodom in kar naenkrat namesto 3h potuješ 8h, v najboljšem primeru
Toliko denarja Adria dobi od države mislite rečt od DAVKOPLAČEVALCEV??????
Meni se pa zdi, da je DIREKTOR JAMNIK malo razvajen...
Adrija je tradicionalni slo prevoznik...tako da tole sranje ki ga pocne nemore biti nikakrsno presenecenje ...presenecenje je to da se se vedno dobijo obesalniki ki rezervirajo let z tole polomijo.
Od kar so nemci lastniki vsega skupaj gre samo se navzdol.
Kje pa živiš.Pri nad že dolgo ni zamud z avtobusi in vlaki,sploh pa ne nekajurnih.Poleg tega so si napisali v pravilnike kako in kaj ti pripada ob zamudah.
Pritožil se je samo Slonov direktor, nihče drug. Ostali so bili veseli, da so prišli domov. Jesti pa tudi ni treba vsake pol ure.
Sendvič je pa bil za šiptarje narejen. Saj se samo še oni izgleda vozijo z Adrio.
Idiotski članek poln polulizma z anonimnim novinarjem, ki verjetno to sploh ni. Katastrofa v zraku ima popolnoma druge razsežnosti kakor te o katerih govori ta članek. Katastrofa je naprimer tudi Žurnal24.
A ko avtobus al muzejski vlak zamuja al ga ni,tut zahtevate kosilo,pa šunknžemle in povračilo stroškov??Pejte vsi,k mate tolk za šimfat u.................................
zmazek....
Kje je stara dobra Jugoslavija, nikoli več na žalost.
Svaka ti čast, če pogojuješ "dobro življenje" in človekove pravice z letalskim prevozom... da ni bilo ni za kupit, da so nedolžne pobijali in metali v arest tebi ni važno. Zagotovo si bil eden njih, kajne?
Ali veš kaj je pomenila kratica JAT? Ne veš? Joking About Time. Največji zgubarji v letalskem prometu.
jugoslavija.....ko si je moral jugoslovan zvitke nicvrednega dinarja utikat v tazadnjo ko je hotel iz te preklete yuge da mu niso druzeti na carini vse pokradli.
Truplo....
Rdeci nepismeni bedak.