Ja kaj pa naj, saj je lepa in vse kar je res je to da so Slovenske z manipuliranje zavarovalnice naredile afero da ni potrebno plačat. Banda zavaroval iška. Moj avto v Sloveniji niti zavarovati ne morem ker jim mednarodna… ...prikaži več po zavarovalnica ne da soglasja. Julija pa je lepa in ja jaz osebno ji plačam odvetnika da dokaže lumparije zavarovalnic in da ji to izplačajo. Lahko vam kretenom kateri nič nimate in ste vsega nevoščljivi
Kaj ti pomaga fotogeničnost, če imaš vakum v glavi?.. Slej ali prej jo bo čefur spet probal izkoristiti za kakšen nateg.
Pa ne večjega od tebe
Potem pride kandidat in jo zaprosi za roko ?
In ona mu jo dobesedno dostavi...
Tako bogatih je bolj malo, kajti prstan mora biti velik kot zapestnica!
Tudi to bi se našlo
Očitno se res za vsakega najde nekaj ...
Zate nič si prebutast
Bravo, dore, to je odraz tvoje kulture in pameti.
Še jih streljaj, dore, bomo še več vedeli o tebi.
In sedaj bo celo življenje skrivala levo roko???
Ne bo je skrivala, saj je nima😉
Glede na to da ni zaposlena , od kje jim denar za vse te silno drage obleke? Iz socialne podpore ??
Abramov je prodal del svoje življenske zgodbe Turški TV, iz katere bodo posneli Tv limonado , za 2,5 miljona Evrov !
Ja in itak je vse po resnici povedal🙉
Spet ena samovšečnica!
Lahko bi kandidirala za predsednico.
Od tebe bi prva dobila glas😁😁
Ja kaj pa naj, saj je lepa in vse kar je res je to da so Slovenske z manipuliranje zavarovalnice naredile afero da ni potrebno plačat. Banda zavaroval iška. Moj avto v Sloveniji niti zavarovati ne morem ker jim mednarodna… ...prikaži več po zavarovalnica ne da soglasja. Julija pa je lepa in ja jaz osebno ji plačam odvetnika da dokaže lumparije zavarovalnic in da ji to izplačajo. Lahko vam kretenom kateri nič nimate in ste vsega nevoščljivi
Zakaj bi ji izplačali? Ker si je to namerno naredila in ni bila nesreča..
Dore,Dore,ha,ha ha.Ali si zdrav?
Dore, Dore, če boš Colariču v zele hodu, neuš dolg...