Joj ste smešni tu odspodej. Predin je govno iz Maribora, ki so ga sprejel govna v Lublan! To se prav, take kretene imaš na sam v Štajerski, al Lublan, v Sloveniji in celem svetu. A si normalen navijač al si… ...prikaži veči to kar sem zgorej napisal, pa si sami presodite. Jaz navijam v fusbalu za Maribor, v košarki pa za Olimpijo in kva zdej, oz. - nea mi teži zej, čuj ??
Ne delajte se Štajerski balkanci preveč pametne , ker ste tekmo zgubili na Petrolovem servisu !
Upam, a niso pozabili povabiti Predina, da bo nagradil sodnike.
Dejstvo je da danes zvečer igramo v Španiji, vi lublančani pa nas boste gledali po tv!!!!!!!!!!!Kapiš!?!
@ŽurnalčekKdo ste pa vi? Prijatelj murgelbabe?
Če je kdo Balkanc, je to vaš Opankar. Ki pa mu bojo itak kmalu vse vzeli in se bo lahko vrnil nazaj v rodno Serbio.
Joj ste smešni tu odspodej. Predin je govno iz Maribora, ki so ga sprejel govna v Lublan! To se prav, take kretene imaš na sam v Štajerski, al Lublan, v Sloveniji in celem svetu. A si normalen navijač al si… ...prikaži veči to kar sem zgorej napisal, pa si sami presodite. Jaz navijam v fusbalu za Maribor, v košarki pa za Olimpijo in kva zdej, oz. - nea mi teži zej, čuj ??